2777
2789
عنوان

اینهمه فکروخیال گیجم کرده بچه دارشدن چرااینقدرسخت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 36 پست
عزیزم شما آزمایش های غلظت خون رو دادین که معلوممیشه آیا نیاز به آمپول های هپارین دارید یا نه؟

هم دادم مشکلی نداشتم هم دکتر اصرارکردم نوشت هر روز با پردنیزلون و اسپرین و انوکسا

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۹سال منتظرم دوتامون مشکل داریم...‌من تنبلی شدید دارم....اگه خدا بخواد واسه اولین بار میخام برم ای وی اف ...از همه چی میترسم....پولیپ هم دارم..یه مقدار پول جمع کردم میترسم منفی بشه کلا روحیه ندارم.....خیلی غم دارم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

من ۹سال منتظرم دوتامون مشکل داریم...‌من تنبلی شدید دارم....اگه خدا بخواد واسه اولین بار میخام برم ای ...

استرس سمه برات.بازخوبه که شرایطت برای آی وی اف میشه منوکلاجواب کردن چون تخمک ندارم.اگه شرایط مالی ات خوبه برو مرکزبهاران تهران خیای خوبه. انشالله نتیجه میگیری عزیزم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
استرس سمه برات.بازخوبه که شرایطت برای آی وی اف میشه منوکلاجواب کردن چون تخمک ندارم.اگه شرایط مالی ات ...

همسرت چیزی نمیگه ؟؟من خیلی زندگیم عمگینه بخاطر این موضوع چون تو روستا هستیم مردم ول کن نیستن 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

همسرت چیزی نمیگه ؟؟من خیلی زندگیم عمگینه بخاطر این موضوع چون تو روستا هستیم مردم ول کن نیستن

وقتاییکه بحث پیش بیاد گاهی به روم میاره ولی خب خودشم تقریبامشکل داره ولی حداقل واسه آی وی اف قبولش میکنن ولی منو نه

زندگیم غمگین نیست شوهرم آدمه شادیه ولی خودم بیشترغمگینم 

منم ازحرف مردم خستم