2777
2789
عنوان

اینهمه فکروخیال گیجم کرده بچه دارشدن چرااینقدرسخت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 36 پست
میشه ولی شوهرم فعلامخالفهمیدونم بالاخره راضی میشه ولی میترسم دیگه واسه من دیرشده باشه

خدابهت بچه میده بهت قول میدم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم شکر بینهایت خدا ، الان یک گل پسر تقریبا پنج ساله دارمخدا بهتر از تصورم جبران کردبه قول بع ...

خداحفظ ش کنه علت سقطات چی بود منم سقط مکررم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

عزیزم من مشکلم شل بودن دهانه رحم بودسرکلاژ شکمی کردم مشکلم برطرف شد

اها ایست قلبی بود بین بچها؟چن وقته سقط میکردی

میشه برام دعا کنید کنکور قبول شم؟کله امید زندگیم به همینه لطفا از ته دل دعا کنید 🥺🥺🥺اگه تونستین ی ...

اره عزیز ازخدا میخام بهترین رشته قبول شی

اها ایست قلبی بود بین بچها؟چن وقته سقط میکردی

نه عزیزم ، اتفاقا تا لحظه آخر قلب شون مرتب بود

یکی ۱۰ هفته ، یک پسرم ۱۸ هفته ، یک پسرم ۲۲ هفته 

دخترم ۲۴ هفته

دو تا بچه های آخری رو سرکلاژ واژینال هم بودم با استراحت زیاد

ولی از هفته ۱۸ به بعد با وجود سرکلاژ و بدون سرکلاژ ، 

دهانه رحم باز میشد و طول سرویکس پایین میومد

نه عزیزم ، اتفاقا تا لحظه آخر قلب شون مرتب بودیکی ۱۰ هفته ، یک پسرم ۱۸ هفته ، یک پسرم ۲۲ هفته دخترم ...

اها پس مث من نیستی

با همه قلبم درکش میکنم ، خارج از توان سخته از پنج تا سقط م ، فقط دوبارش بچه هام شش ماهه شدنیکبار دخت ...

قلبم ب درد اومد از دردی ک کشیدی💔💔

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عزیزم سقط های شما چند هفته بودند؟یعنی چی که دلیل و علتش معلوم نشده

ایست قلبی میکنن یا رشد نمیکنن