2777
2789
عنوان

از استرس معده درد عصبی گرفتم

64 بازدید | 4 پست

امروز شوهرم سر سفره یهو غش کرد افتاد در حالی که نشسته بود میخواست غذا بخوره قشنگ محکم افتاد پخش زمین شد فک کردم سکته کرده خدایی نکرده هنوزم حالم بده از استرس معده درد گرفتم نمیدونم چرا اینجوری میشه 😔

سه ماهه قبل حمله قلبی کرد و قلبش انژیو کردن سه تا رگش بسته بود هنوز هم که هنوزه ضعف و بیحالی داره نه میتونه بره سر کار و حتی توان بلند کردن چیز سنگین مث بشکهده لیتری هم نداره امروزم که اینجوری شدواقعا حالم بدشد خیلی میترسم خیلی 😓

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم

آخ عزیزم🥲 ان‌شاءالله زودتر سلامتی کامل بدست بیارن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

بعد اینکه افتاد رو صورتش یکم اب پاشیدم داروهاش دادم و سرش بلند کردم بیدار شد گفت سرم گیج رفت چشمام سیاهی رفت خوبم الان 

به نظرتون از چیه؟ یعنی سرش مشکل داره یا از قلبشه؟

اینم بگم خیییلی فکر میکنه و استرس میکشه چون بیکاره و اوضاع بشدت بدی میگذرونیم به سختی میگذرونیم به عبارتی من زندگیو میچرخونم 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...لطفا هرکسی عزیزاز دست رفته داره و براشون ختم قران بخواد بهم درخواست بده 🙏سپاسگزارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ عزیزم🥲 ان‌شاءالله زودتر سلامتی کامل بدست بیارن

ممنون عزیزم انشالله