به عشق بچگی اعتقاد دارید؟ خیلی بچه که بودم با یه پسری دوست بودم، بعد مثلا فیلم و اینا برای تولد اون سالم که گرفته بودن اونم بود بعد رفتاراشو که می دیدم، واقعا با اینکه سنمون کم بود شبیه جنتلمنا رفتار می کرد، پسر همکار مامانمه، مامانم همش بهم میگه تو خیلی اسکل بودی همون موقع هم ازت خوشش می اومد 🤣ولی من اصلا هیچی نمی فهمیدم بعد اون ویدیو تولد رو که دیدم دیدم مامانم بی راهم نمی گه خیلی هم بچه نبودیم البته تو ۱۳،۱۴سال
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم به خانواده هاتون رو ندین اگه واقعا همو دوست دارین و وفادارین
البته یکی از فامیلامون اینکارو کردن مامان دختره همش می رفت از دست دخترش به خاطر دلایل مختلف هی شکایت می کرد ولی همشون بهونه بودن با ازدواجشون مخالف بود
من که اگه بتونم کلا باید دوران نوجوونی و بچگیمو از زندگیم پاک کنم🤣 همین پسره همش بهش می گفتم بزرگ شیم میای با هم ازدواج کنیم این پیشنهادو به پسر عمومم دادم این پسره با مرام بود همش می گفت حالا تا بزرگ شیم انشالله پسر عموم با بی رحمی تمام می گفت برو گمشو😂