2777
2789
عنوان

چادری VS مانتویی

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 22 پست

من چادری بودم همه مشکلات کشور رو از چشم من میدیدن میگفتن خب شمام که وصلید و ، شمام نفع می‌برید سر میکنید ، شمام که ... بابا زن من ی دانشجو ساده ام 

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اونموقع ها ک چادری بودم یادمه یه پسره بهم گفت خفاش شب😶 هر کجا هستی دهنت سرویس مرد😅

یکیم تو خیابون سرشو از ماشین در اوورد رو بمن بلند گفت سلاااام فرماندههه😂😂😂😂😂😂

من یکبار یک چادری بهم گفت بی بند و بار یکبار دیگه هم حراست دانشگاه بهم گفت تو اینجوری پوشیدی جلب توج ...

فقط یک طرفه نبین

چادری داشتیم تو دانشگاه صبح میومد تو کلاس به همه دخترا با محبت سلام میکرد و دست می‌داد حتی با دخترای خیلی بدحجاب‌‌...

دانشگاه حق داره تذکر بده...

تو کل دنیا به طور معمول دانشگاه ها قانون پوشش و ساده پوشی دارن چون دانشگاه محل تحصیل هست نه مد و فشن و آرایش...

به نظرم کسی حتی حق نباید داشته باشه تو مدرسه و دانشگاه و کتابخانه و هر محیط علمی با لباس تنگ یا کوتاه یا آرابش بیاد چون ممکنه تمرکز بقیه رو روی درس و علم به هم بزنه و محیط رو از هدف اصلی علمی منحرف کنه

آرایش و تیپ زدن برای مهمانی و دورهمی و عروسی و مراسم هاست نه محیط علمی

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

یه مناطقی کلا فرهنگشون پایین هست و ندیده هستن و شما هرجوری که بپوشی تیکه میندازن و چرت و پرت میگن وگرنه جاهایی که فرهنگشون بالا باشه اصلا نه بد نگاه میکنن نه کوچکترین حرفی میزنن همین امروز بیرون بودم همه بدون شال و آستین کوتاه و.. خداروشکر عادی شده

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍

من فعلا قفل می کنم تا تاپیک بمونه نره رو هوا. بعد که بازش کنم لایک می کنم که بتونیم صحبت کنیم. 

ممنونم نظر دادید دوستانه🌸🌷🌷🌷

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc