2777
2789
عنوان

چادری VS مانتویی

301 بازدید | 22 پست

من میخوام بعضی شبا که حوصله داشتم بیام از خاطرات خودم در این باره بنویسم چون دو حالت رو من بودم. 

اگر دوست داشتید میتونید بگید تگتون کنم یا خودتونم هم بنویسید اگه خاطره ای یا چیزی دارید

من تا 19 سالگی مانتویی بودم

بعد ماجرایی چادر دارم 

امشب میخوام از تیکه های که تو خیابون شنیدم بنویسم و رفتارهایی شبیه بهش، تا قسمتی

یه سری که مانتو آجری و شال آجری داشتم، تو خیابون بهم میگفتن شنل قرمزی:/

یا یادمه چون این مانتوعه با وجود اینکه قدش تا زانو بود اما تو تنم قشنگ بود واسه همین معمولا جلب توجه می‌کرد و پسرا بر و بر نگاه می کردن

نمیدونم یادتونه قدیما شلوار غواصی مد بود،من یه مانتو تقریبا کوتاه با اینا می پوشیدم و یه کوله و مقنعه میرفتم کلاس تابستونی، کلا ناز و گوگولی بود اون تیپه برا خودش. منم کوچولو بودم. یه مرد رو موتور بود یه نگاه حسرت باری کشید و هی بربر و نگاه کرد و بعدش گفت حیف از تو!!! 

یا وقتی تو اتوبوس بودم یه پسر دستش کل مسیر گذاشته بود رو دسته صندلی من(من جلو بودم) که شماره بده بهم

اما وقتی چادری شدم

اینا رو تا حالا شنیدم

کلاغ سیاه، زورو، و نه خیلی چیزای دیگه. کلا خیلی کسی کاری به کار آدم چادری نداره،این خب مزیته. اما تیکه هایی که میندازن مثل نیش تا ته قلب آدم ميره 

این قسمت اول 

بعدا هم مینویسم 

الان مقایسه چی خوبه چی بده نیست، و خواهشا فقط از یک تکه ای که نوشتم نتیجه نگیرید. 

اینا تجربه های من بود، فقط بخشی ازش. 

دوست دارید بخونید،بگید تگتون کنم بعدا اگر چیزهایی اضافه کردم. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طولانیه نخوندم بای🚶‍♂️

اوکی مجبور نیستی که بخونی 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

جالب بود خداروشکر که تونستی اتتخاب درست بکنی

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

منم اونموقع ها ک چادری بودم یادمه یه پسره بهم گفت خفاش شب😶 هر کجا هستی دهنت سرویس مرد😅

کم کم تو قلب آدم تنفر ایجاد میکنه، گاهی جالبه

خدا رو شکر تو این مورد فرهنگ مردم بیشتر شده

خیلی وقته نشنیدم کسی تیکه بنداز

قدیما ی عینک آفتابی میزدیم یا کتونی صورتی میپوشیدیم تیکه بارونمون میکردن🫠

◦•●◉✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿◉●•◦   #خلیج_همیشه_فارس

خدا رو شکر تو این مورد فرهنگ مردم بیشتر شدهخیلی وقته نشنیدم کسی تیکه بندازقدیما ی عینک آفتابی میزدیم ...

بازم میگن و همین کاراشون باعث میشه آدم روانش آسیب ببینه. 

من یکبار یک چادری بهم گفت بی بند و بار یکبار دیگه هم حراست دانشگاه بهم گفت تو اینجوری پوشیدی جلب توجه کنی خودت خوشگلی اینارو پوشیده اندامتو همه نگاه کنن ولی بخدا اصلا اینجوری نبود

اما تو همون دانشگاه یک دختره چادری بود پسره جلو من نشسته بود برگشت این دختره رو داشت مسخره می‌کرد که اره این فلان اسکول هر هر بهش میخندیدن همون جا جوری قهوه ایش کردم که پسره ازم معذرت خواهی کرد 

مشکل ما اینه که فکر می‌کنیم ماها قدیسیم هرکی فکرش با ما فرق داشته باشه اون یا جهنمی یا امل   

من فقط میدونم هر کاری کنی یکی هست بالاخره یه حرفی بهت بزنه چه تو پوشش چه مسائل دیگه من شخصا ترجیحم اینه لباسی که توش راحتم بپوشم و انتخابم چه بیرون چه تو مهمونیامون شومیز و شلواره هم راحته هم آزاده تو تابستونم خیلی راحتترم نسبت به وقتی که مانتو یا حتی چادر داشتم...جمله آخرم خطاب به دلواپسانی که میان میگن شهید دادیم و...پدر من هم تو جنگ بودن و تو اقوام هم چندین شهید داریم هیچ کدومشون تاحالا بابت پوشش من بهم خرده نگرفتن

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"