2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی هاتون در چه حالن💖

| مشاهده متن کامل بحث + 16830 بازدید | 870 پست
اره عزیزم وقتی فهمیدم ک کلی دیره

واقعا هم همینطوره احترام زیاد بی احترامی میاره‌. من انقدر به رفیقام احترام گذاشتم الان همشون پشت سرم حرف میزنن و از من خوششون نمیاد چون احترام گذاشتم همیشه منو تنها میزارن.

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا هم همینطوره احترام زیاد بی احترامی میاره‌. من انقدر به رفیقام احترام گذاشتم الان همشون پشت سرم ...

بهترین راه اینه ک دیگه یکم غرور داشته باشی و وقتتو برای خودت خرج کنی

تازه یکیشون منو دیده میگه بیا برام فرش بشور😐

گفتم کدوم همون ک زیر پام بودو میگی.. 

شرمندتم برو یه ا. سکل دیگه پیدا کن 😐ازم دلخور شد.. و عروسی بچشم دعوتم نکرد.. 😇💖

خبر ندارع چ لطف بزرگی بهم کرده که 😂

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

بهترین راه اینه ک دیگه یکم غرور داشته باشی و وقتتو برای خودت خرج کنیتازه یکیشون منو دیده میگه بیا بر ...

واقعا مردم خیلی اوسکل شدن به نظرم هرچقدر بی اهمیت و بی احترامی بهشون نشون بدید بیشتر احترام می‌بینید چه بهتر که نرفتید اعتبار خودتون میره بالا😂

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

مامانت ابجی کوچیکه منهخوبه خوب..جممون جمه ...😇🎀🎀. .

واقعا خواهرتونه؟

مریضم باهاس درد و دل میکنم  

بچه ها ی بیماری گرفتم که موقع ایستادن و راه رفتن دچار گیجی و سبکی سر هستم 21 سالمه دخترم هزینه زندگی ندارم چیکار کنم نمیتونم دیگه دانشکاه ادامه بدم حتی نمیتونم تو خونه کار کنم کجا برم به کی بگم؟ کی آخه میمیرم 

😆😆

🌟🌟🌟نمونه ای بخدا 🎀❤🎀

فداتبشم عشقم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂