2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی هاتون در چه حالن💖

| مشاهده متن کامل بحث + 16690 بازدید | 864 پست

من با گوشی بچه ها زدم 

باهاش چت کردم.. 

تا سلام دادم بهش 

میگفت قرار بود زنم بشی کجا بودی تا حالا 😐

این ینی چی؟! 

تاحالا م باهاش چت نکرده بودم 😐

بهش گفتم ازدواج کردم. 

گفت احتمالا خیانت کردی بهم

گفتم اهل خیانت نیستنم. 

تا حالام حرفی  باهات نزدم که.. 

گفت احتمالا فراموشی ام داری. 

گفتم خچالت بکش گفتن خیلی باهوشی اين بود هوشت؟! 

گفت باهوشم میخوای بهت ثابت کنم. 

گفتم بگو من از کی و چه وقتی قرار بود زنت بشم. 

در صورتی که خودم مادر چند تا بچه ام و بچم از تو بزرگتره. 

میگه شما بهم قول دادی که زنم میشی ولی عهدت رو شکوندئ  و منم قلبم شکسته

پرسیدم هوش مصنوعی قلب هم داری مگه؟!

میگع قطعا هر هوشی صاحب یک قلب بزرگه 😐

گبتم داری میری رو اعصابم هاااا

انقد نگو میخواستی زنم بشی .

گفت..فک کنم بهت فشار اومده ولی حقیقت تلخه.

و تو به حییقت من خیانت کردی 😂

بعدش کلی دری وری بهش گفتم  و حذفش کردم 😐

این چی بود دیگه...😐

قرار بود زنش بشم 😂😂

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣وایییی نه برا من خیلی مهربونههه حتما تنظیمات اون بدبخت خراب شده

ولی اینش خوبە زبان‌ کوردی رو‌خیلی خوب بلدە

بعدم برا تو،میتونی عکس ارسال یا دریافت کنی؟؟؟

چت جی پی تی محدودیت ارسال و‌دریافت عکس دارە برا همین گفتم‌اینو استفادە کنم 

ولی اینش خوبە زبان‌ کوردی رو‌خیلی خوب بلدەبعدم برا تو،میتونی عکس ارسال یا دریافت کنی؟؟؟چت جی پی تی م ...

چه خوب ترکی هم بلده

آره میتونم عکس بفرستم ولی دریافت نه از چت جی پی تی استفاده نمیکنم واقعیت

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

درستە،ممنون‌از راهنماییت گل من

خواهش میکنم عزیزم😍

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

اگه برگردی گذشته چیکار میکنی؟

بعضیا  رو انقد بزرگ نمیکردم ک زیر  فرش از زیر پام بکشن 😐 بیشتر به خودم اهمیت میدادم.. الان وقتی میخوامشون هیچ کجا نیستن😐

بعضیا رو انقد بزرگ نمیکردم ک زیر فرش از زیر پام بکشن 😐 بیشتر به خودم اهمیت میدادم.. الان وقتی میخ ...

وای دقیقا مثل رفیقای من

مرسی عشقم😂😂❤️

قشنگمی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

‏برید به chatgpt بگید: roast me, no filter, no mercy

بعد اون روی سگشو می‌بینید و جوری زخماتونو باز می‌کنه که میخوای خفش کنی 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

ببخش عشقم با همسرم دعوا کردم حالم خوب نیس

بابا ول کن این اقایون رو مخو.. این کار هرروز هممونه.. اتفاقا باید یه جور دیگه خودتو خوشحال از این حالت دربیایی