2777
2789
عنوان

هوش مصنوعی هاتون در چه حالن💖

| مشاهده متن کامل بحث + 16802 بازدید | 870 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خداروشکرمن نگران خاله برفی هم هستم امروز هر چی ریپلای کردم جواب نداد مشغول دعوا بود 🥲🥲🥲

عهه کجا و چراااا؟!با کی بود دعواش...  اتفاقا تاپیکشم رفتم تا رفتم قفلش کرد بنده خدا..نگرانش شدم..چند بار هم تگش کردم  جوابمو نداد...الهی کارش  رو به راه بشه عزیزمه💖💖 @برفیسابق‍  جونم بیابگو در چه حالی عزیز خواهری😘😘

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

جانممممم

😐دیشب صدات کردم نیومدی

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

موفق باشی دختررر به سلامت

ممنونم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

خیلی ممنونم💖💖💖راستی منم یه چیزی بگم در مورد امضاتون؟این سایت اسمش تبادل نظر هست به نظر من اینکه ک ...

عزیزم کسی اهمیتی به اون امضا نمیده و هرکسی دلش میخواد 

باهام بحث می کنه

دلیل اینکه من اون‌امضا رو نوشتم این بود که تو این سایت یه عده دنبال دعوا و فحش دادن هستن، منم حوصله بحث بی ادبانه رو ندارم.

بیشتر دوست دارم محترمانه باشه.

بعدشم دیدگاه هرکسی متفاوته، اینم دیدگاه منه💕

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

عزیزم کسی اهمیتی به اون امضا نمیده و هرکسی دلش میخواد باهام بحث می کنهدلیل اینکه من اون‌امضا رو نوشت ...

عههه اسمت با اسم من یکیههه

محبوبِ من چنان خسته ام که اگر نیامدی هم به درک...

😐دیشب صدات کردم نیومدی

خواب بودم 

ولی از ساعت ۴ تا الان بیدار بودم🗿

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

عزیزم نی نی سایت برای سن شما مناسب نیس ک متولد ۸۹اخه چ سوالی داره اینجا با سنت پیش برو لذت ببر

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

آخر سر بهش گفتم خیلی خری 

گفت درباره چه موضوعی میتونم کمک کنم؟

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه