بنظرت قبول میشم؟شما ک تجربه هردو رو داشتی کدومش پذیرش راحت ترههرکدوم ۱۵۰ اولویت میتونم بزنم ینی از ۳ ...
ازاد بزن بهتر هست بنظرم قبول بشی
من دوستم هر دو پیام نور نوشتیم من معدل ۱۹ و اون ۱۶ من قبول شدم و دوستم نه اما فک میکنم دانشگاه ازاد بهتر قبول کنه در کل ورودی بیشتری بگیره هزینش بیشتره اما از این لحاظ شانس بیشتری داری ولی خب قبول میشی اگه هم خیلی شک داری یروز برو دانشگاه ازاد که مد نظرته رشته که مورد علاقته و بدون کنکور پذیرش داره مدیر گروه پیدا کن و باهاش صحبت کن من همینکار کردم از خود رشته برام گفت از پذیرش و درسا و آینده توهم برو اگه وقتشو داری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای خدا من فکرمیکردم همه رو قبول میکنن ازاد و پیام نوردوست شما ک مردود شد چندتا اولویت زده بود؟
ما فقط یه رشته زدیم عزیزم
اما کسای بودن که قبول شن توی رشته های دیگه با معدل که میگی پیام نور ردش کرد فکنم ازاد محدودیت کمتری داشته باشه درکل رشته ای که دوست داری ازاد ثبت نام کن شانس زیادی داری بنظرم
عزیزم با انتخاب رشته اونایی که میخوای و انتخاب کن ببین قبول میشی یا ن
اگه خدایی نکرده نشدی برو پیام نور شهرتون ببین ثبت نام میکنن اگه بازم ثبت نامت نکردن شهرای کوچیکتر بدون آزمون هم ثبت نام میکنن برو بدون آزمون ثبت نام کن و انتقالی بگیر شهر خودت