2777
2789
عنوان

شما به فال اعتقاد دارید؟!

122 بازدید | 5 پست

من خودم اصلا به فال اعتقاد ندارم چون اصلا با عقل جور در نمیاد ولی خیلی ها رو دیدم که واقعا به فالگیری و دعا و اینا اعتقاد دارن!

اگه کسی اینجا اینطوریِ ، میشه بگه چطور باور کرده این چیزارو؟! یعنی تا حالا شده که فال راست درومده باشه؟!

منم زیاد اعتقاد ندارم ولی الان تو تل گرام برنامش اومد دانلود کردم.نیت کردم فال گرفتم انگار از دل من خبر داشت چی به چیه...ولی اصلا به فالگیر اعتقاد ندارم ...دعا هم احساس میکنم دعا نویسا دونوعن...یسریاالکی ادا درمیارن ولی بعضیا واقعا بلدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ب فال حافظ اعتقاد دارم تازه آن شخصی ک باید بگیره با وضو و اهل نماز و ذکر باشه درست در میاد

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند