2777
2789
عنوان

یک سال خودمو کشتم آخرم قبول نشدم بمیرم برا خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 105 پست
دقیقا این دولت معلم از ماده ۲۸ نمیخاست فقط کنکور...هعی...من خیلییی عاشق معلمی بودم دیوونه وار... ولی ...

عزیز دلم

حتی از فرهنگیانم کم کرده کلا سیاستشون اینه 

ببین زبانت خوبه الان یه اموزشگاه از مبتدی تا c1دوسال اینا طول میده و اخرش میتونی TTc بگیری درس بدی اکثر دوستام سر این کارن پولشم بدک نیست 

الانم هستن کسایی که معلم خصوصی ان بدون مدرک به بچه های فامیل همسایه اینا درس میدن اگه رو مطالب سواری بسپر دانش اموز پیدا میشه با قیمت مناسب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلاااا عدالت نبود اصلامنم درصدام فک کن صددرصد ۸۰ ۷۰ مگه میشد سالای پیش بااین درصدا قبول نشد؟ وای ...

من حتی ۱۰۰ درصدم داشتم و قبول نشدم

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

دقیقا من دوسال آزمون دادم حالا بت بگم که سال دوم قبول شدم اما کاملا ناعادلانه مصاحبه رد شدم ،دیکه بد ...

منم گیر کردم. کاش اصلا انقد وقت نمیزاشتیم از اول یه کار دیگه میکردیم جلوتر بودیم

ولی نمیخام وقتمو دیگه هدر بدم. میخام کاری رو شروع کنم

اقا اصن ول کن این فرهنگیان چرتتت.برای حقوقش میگی؟! فدا سرت. منم ۱۸ سالمه قبول نشدم سال دیگه ام عمرا ...

من ماده ۲۸ شرکت کردم ینی لیسانس دارم

ولی امسال سابقه دارا رو برداشتن. ینی اونایی ک رفتن یه سال دوسال درس دادن بیمه شدن الان کلی امتیاز داشتن و از من جلو افتادن وگرنه درصدای منو میدیدی

اسی چندسالته؟؟

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

منم آخرش انلاین شاپ زدم

ولی اینم کسی فالو نمیکنه چه برسه به خريد 

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

خوب حالا طبیعیه، چند روز بشین خونه قشنگ غصه هات را برای قبول نشدنت بخور و بعد بلند شو برو دنبال اینک ...

اتفاقا اصلااا قبول نشدنم گردن کم تلاشیم نیس. بخدا راست میگم. درصدامو ببینی ۱۰۰درصد ۸۰ ۷۰

مشکل بانه به سابقه دارا امتیاز دادن و من عقب افتادم

ولی جدی اصلا نمیخام معلم بشم دیگه. راهکار دیگه بده شغل دیگه

نه اصلاااا عدالت نبود اصلامنم درصدام فک کن صددرصد ۸۰ ۷۰ مگه میشد سالای پیش بااین درصدا قبول نشد؟ وای ...

منم مثل تو درصد صد هم داشتم اختصاصی ها همه ۷۰ و ۸۰ 

آزمون مال ضریب دارها بود نه ماها که سابقه نداریم

منم موندم الان چکار کنم 

ارشد گرفتم که آزمون شرکت کنم چون با مدرک کارشناسیم نمیشد

عمر و هزینه گذاشتم الان موندم معلق در هوا

خیلی دلم‌گرفته

انگار من این متن رو نوشتم انقدر گریه کردم چشام میسوزه یه سال وقت گذاشتم جون کندم به عشقی و هدفینشدعد ...

افرین بغل دستی من تو روز ازمون شغلشو داشت میگفت ماهی ۵۰ تومن حقوق میگیره فقط اومده بود رسمی شه

میگن تاثیر سوابق خیلییی زیاد بوده

اگه اینطوریه واقعا حلال نمیکنمشون واقعا ناعدالتیه

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

من ماده ۲۸ شرکت کردم ینی لیسانس دارمولی امسال سابقه دارا رو برداشتن. ینی اونایی ک رفتن یه سال دوسال ...

هعی... حالا خدا کنه چن سال دیگ آزمون استخدامی و برندارن.من ک شانس ندارم یکی از نی‌نی سایتی‌ها میگفت ممکنه بردارنش😐

𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓪𝓵𝓵 𝓲𝓽𝓼 𝓬𝓸𝓶𝓹𝓵𝓮𝔁𝓲𝓽𝔂 𝓲𝓼 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓪𝓷 𝓲𝓵𝓵𝓾𝓼𝓲𝓸𝓷