2777
2789
عنوان

یک سال خودمو کشتم آخرم قبول نشدم بمیرم برا خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 103 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مطمئن نیساینو میگفتم خیالم راحته همیشگیه. خرید خدماتی بشم تابستونا ک هیچی بعد یهو بگن بفرما بیرو ...

از اینکه تو خونه دیونه بشی بهتره 

کار کن همزمان برا آزمون بخون

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

شما بچه داری 

اما من کلا ۱۹ سالمه و کنکور ندادم

نه ک بیخیال باشم نه 

عاشق درسم دوس دارم درس بخونم اما نمیتونستم چون میدونستم میمیرم میدونستم زجر کش میشم میدونستم اگر قبول نشم زندگی برام جهنم میشه و قید کنکور. رو زدم و گفتم نهایت دانشگاه ازاد

دنیا دو روزه 

من نمیگم چکارکن چکار نکن اما دنیا ک ب اخر نرسیده

برو ازاد

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

استارتر قرار نیست بیکار بمونی، برو مدرسه های غیرانتفاعی نزدیک خونه تون، کلاس خصوصی بذار، اگه فرهنگسر ...

میدونی چیه

دیگه علاقم رفت... حوصلشو ندارم از چشمم افتاد

استارتر عزیز سیاست دولت با با دولت فرق میکنه

این ها اصلا مایل به گرفتن معلم نیستن خودتو سرزنش نکن عزیز دلم 

یه عالمه خانم هستند که معلم نیستند ولی شغل دارند مثلخیاط ها قناد ها آشپز ها اونایی که تو خونه لوازم تزئینی تولید میکنن انلاین شاپ دارن

خاله یکی از بچه ها لوازم قنادی ارزون از قم میاره به در همطایه میفروشه مثل اینکه سود خوبیم داره.

همه اینارو گفتن فکر نکنی که اگه معلمی نشد پس یعنی دنیا تموم🥲

چجوریه

اینجوریه ک میری سرکار اما رسمی نیستی 

یجورایی جا پات  سفت نیست ولی بازم میری سرکار و حقوق میگیری ممکنه یکم دیرتر بگیری

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

انگار من این متن رو نوشتم انقدر گریه کردم چشام میسوزه یه سال وقت گذاشتم جون کندم به عشقی و هدفی

نشد

عدالت امسال نبود استارتر آزمونی بود واسه رسمی شدن سابقه دارها

چه کنیم

خیلی حالم بده اصلا نمیتونم باور کنم با این درصد و نمره رد شدم