2777
2789

هیچ کدوم مناسب هم نیستیم

اون خدایی که اینهمه ادمو باهم جفت میکنه

چرا منو به حال خودم ول کرده😔

۳۶ سالمه

دیگه کم آوردم از تنهایی😔😔

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حکمتی تو‌شه... 

آدمی که برای توعه و مناسبته پیدا میشه 

امیدوار باش 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

حکمتی تو‌شه... آدمی که برای توعه و مناسبته پیدا میشه امیدوار باش

جوونی و سنم بچه دار شدنم داره تموم میشه

به چی امیدوار باشم!

مشکلات اساسیشون چیه عزیز؟

هر کی میاد یا بهم نمیخوریم

یا ادم سالمی نیست

نمیدونم چرا خدا یکی که در حد هم باشیم نمیفرسته

هر کی میاد یا بهم نمیخوریمیا ادم سالمی نیستنمیدونم چرا خدا یکی که در حد هم باشیم نمیفرسته

ببین عزیز بشین معیاراتو قشنگ بازنگری کن 

نمیدونم منظورت از آدم سالم یا بهم نخوردن دقیقا چیه اما کلا بدون آدم صد از صد نداریم

ببین عزیز بشین معیاراتو قشنگ بازنگری کن نمیدونم منظورت از آدم سالم یا بهم نخوردن دقیقا چیه اما کلا ب ...

متوجه منطورم نشدین

ولی ممنون

چرا عزیز متوجه شدم هر شخصی از آدم سالم یه تعریفی دارهیا مسائل دیگه

نه واقعا متوجه نشدین

بیخیال

ببین عزیز اگه احیانا منتظری خدا برای شما کاری در این زمینه بکنه خیالت تخت نمیکنه

تمام این زوجهایی هم که اطرافت داری می بینی تو چه زنش چه مردش مطمئن باش کلی ایراد هست اما با هم کنار میان 

تنها چیزی که باید باشه اینکه فلان ویژگی بد که فرضا مرد داره جز خطوط قرمز شما نباشه همین 

ببین عزیز اگه احیانا منتظری خدا برای شما کاری در این زمینه بکنه خیالت تخت نمیکنهتمام این زوجهایی هم ...

درسته هیشکی کامل نیست و هر کی یه ایرادایی داره

ولی لااقل ظاهرن باهم همسطحن

مثلا یه کارگر با یه دکتر ازدواج نکرده

یا یه خانواده ای که همشون معتادن با یه یه خانواده با آبرو وصلت نکردن

میبینی هر کی با وصله خودشه

ولی واسه من انگار خدایی نیست که جفت و جور کنه