2777
2789
عنوان

بار دارم با مادرم قهرم شام نخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 45 پست
تو ک خودت داری کار میکنی برو خونت هیجا خونه ادم نمیشه

درسته 

اما خب بحث کار و اینا نیست .

خونه خودم کسی پیشم نیست 

مشکل فشار دارم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جایی ک نمیخانت براچی موندی؟

گفتم میرم و سری بعد برای تقسیم ارث میام 

ک بگم حق و حقوقی ندارم پس خونه پدری هم ندارم

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
میخام برم اما قراره برای داداشم برم خواستگاری و مراسم عقد داشته باشیم .نمیتونم برم باز ی هفته دیگه ب ...

خب وقتی انقدر بی احترامی میکنن برو مراسم هم نیا .چرا وقتی این همه توهین مبکنن هنوز سر سفره سون میشینی.من باشم میرم .بازم خودت بهتر میدونی

برو خونه خودت به شوهرت هم بگو طاقت دوری از تو رو ندارم توی خونه خودم هم راحت ترم

مراسم عقد داداشم برگذار بشه فرداش جمع میکنم میرم 

کسی نیست خونه رو برای پاسگاه و این چیزا آماده کنه 

همش درحال تمیز کاریم 

اما اشتباهه 

آدم برای کسایی خودشو اذیت کنه ک‌قدردان باشن

میرم و پشت سرهم نگاه نمیکنم.

فک کنن منم مرده ام نیستم مثل بابام🖤

خوب تو که مشکلی نداری چرا میری جایی منت بزارن

مشکل فشار دارم عزیزم 

الآنم هفته ۳۳ هستم 

شبا گاهی نفسم میگیره 

با حالت خفگی از خواب بیدار میشم 

گفتم میرم و سری بعد برای تقسیم ارث میام ک بگم حق و حقوقی ندارم پس خونه پدری هم ندارم

به نظرم حرف درستی نزدی وقتی مادرت هنوز زنده هست.بعدشم مادرت وظیفه نداره از تو مراقبت کنه اونم یه ماه ،مهمونی برو نهایت یه هفته بمون الان وظیفه شوهرته ازت مراقبت کنه یا به فکرت باشه نهایتش موقع زایمان ده روز مادرت ازت مرتقبت میکنه به نظرم توقع زیاد از مادرت داری

مراسم عقد داداشم برگذار بشه فرداش جمع میکنم میرم کسی نیست خونه رو برای پاسگاه و این چیزا آماده کنه ه ...

خب منم منظورم همین اگر حداقل خود داداشت قدرشناس یچیزی اگر نه دیگه نذار اون موقع نه آماده کن نه بمون البته نظر من باعث خشم یا خدای نکرده بی احترامی بین خودتو خانواده ات نشم

به نظرم حرف درستی نزدی وقتی مادرت هنوز زنده هست.بعدشم مادرت وظیفه نداره از تو مراقبت کنه اونم یه ماه ...

خونه واقعا شرایطم سخت بود

بچه صبح. تا شب دوس داشت بازی کنه منم انرژی نداشتم 

اومدم که سر بچه گرم بشه 

و گرنه نمی‌خواستم بیام 

مجبور شدم

خب منم منظورم همین اگر حداقل خود داداشت قدرشناس یچیزی اگر نه دیگه نذار اون موقع نه آماده کن نه بمون ...

داداش بزرگم بنده خدا خیلی خوبه با بچه بازی می‌کنه 

کارای منو‌میکنه 

همسرم هفته پیش میخواست ببره .اونقد ک گفته بودم دلم تنگ شده .واقعا هم دلم تنگ شده اما 

داداشم نذاشت

گفت بارداری بمون اینجا 

دورت شلوغ میشه 

تنها تو خونه است ممکنه یه اتفاقی بیافتع 

خونه واقعا شرایطم سخت بودبچه صبح. تا شب دوس داشت بازی کنه منم انرژی نداشتم اومدم که سر بچه گرم بشه و ...

عزیزم با یه بچه اومدی یه ماهه موندی خوب اونا هم اذیت میشن والله ما که پدر هم داریم یه ناهار می خوریم راضی نیستن چه برسه به یه ماه در ضمن خودت هم می گی همش کار می کنم به نظرم جمع کن برو خونت به شوهرت بگو حواسش بیشتر بهت باشه.علاوه بر همه اینا شوهرت یه مرد جوونو چطوری یه ماه تنها گذاشتی نگران عواقبش نیستی؟؟؟؟مردا هم از خدا خواسته تنها باشن ........

عزیزم با یه بچه اومدی یه ماهه موندی خوب اونا هم اذیت میشن والله ما که پدر هم داریم یه ناهار می خوریم ...

جلم اینکارا رو نداره 

۱۰ سال خودش تنها بوده 

حتی با ی دختر صحبت هم نکرده چ برسه به چیزای دیگه