2777
2789

واقعا چجوری میشه برای ازدواج نمیخواد یا برای ازدواج میخواد؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بنده خدایی بود ده تا دوست دختر عوض کرده بود 

بعد به گوشش اشتباه رسیده بود که من با یکی دیگه دوست بودم 

نمیدونی چه عکس العملی نشون داد که تو خیلی ادم کثیف و خرابی هستی

اینا دوست دخترشونو نمیگیرن ولی دوست دختر ده نفر دیگرو میگیرن فکرم میکنن دست اول هست

با اینکه سنم کمه ولی یکی از دلایلم برای مخالفت با دوستی و رابطه قبل ازدواج همینه طرف اصلا قصدش معلوم نیست میاد یکیو درگیر خودش میکنه میره بعد تو میمونیو کوله باری از غمو غصه تازه خوش شانس باشی زودتر ب خودت بیایی  نیایی کلیم از زندگی عقب میمونی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اکثرا اگر بخوان ازدواج کنم با پارتنرشون ازدواج می‌کنن دیگه

یه عده‌ای که میرن دوست دختر میگیرن بعد برای ازدواج سنتی اقدام میکنن که معلومه چه عوضیایی هستن همون بهتر که شوهر آدم اون نباشه

چجوری میشه که برای میخواد دعا کن برای منم بخواد

ان شاءاللع میشه  

باید دو طرفه باشه دیگه .‌‌.

عجله نکن . ب رفتاراش و اخلاقش دقت کنی متوجه میشی شوهر میشه یا چیزی ازش در نمیاد 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

از کجا بفهمم منو برای ازدواج میخواد؟

خب گفتم دیگه از رفتاراش ، چ مدت باهمین ؟ این مدت چجوری بوده باهات . ت چجوری بودی و ...نمی‌شناسمش هر کس فرق میکنه

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸