2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر شب اینجوریه ،یا بعضی وقتا.؟

اغلب اوقات تازه ۲۰ روز نبود الان باز رفته

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

سلام ،اره عزیزم حق داری واقعان بعضی موقع ها کارامون کوچیک و بی ارزش دیده میشه درکت میکنم🥲

اصلا اعتماد به نفس آدمو داغون میکنن!!

دلم نمیخواد ادامه بدم تو این هنر

یه دستت درد نکنه نشنیدم تا الان

خیلی سخته

خییلی

درامد آنچنانی هم نداره

تازه شدی من، الان برای من پیام گذاشته شب نمیام

شما مگه مرد نیستی؟ خانمت پیام گذاشته شب نمیاد؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه شهر دیگست ؟

نه برای کار میره. شما بالاخره مردی یا زن؟

اصلا اعتماد به نفس آدمو داغون میکنن!!دلم نمیخواد ادامه بدم تو این هنریه دستت درد نکنه نشنیدم تا الان ...

ن بابا 

بخدا گاییده شدم تو این کار 

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪پروفایل دخترمه کپی نشه🥲🫠عاشق پیشی🥺🐈‍⬛

بیکاررررر دنبال این میکردم اون شماره ناشناسی که بهم پیام داد شمارشم فقط برا من باز بود کی بود بفکرشم ...

چقد ماموریت مهم و هیجان انگیزی🤣

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡