2777
2789

من دلم گرفته دارم گریه میکنم.گیر یه شوهر گاو افتادم از سرکار که میاد جلو تلویزیونه بعدش میگیره میخوابه.تنهام خیلی تنها...

میدونن اونم خسته میشه مشکلات داره ولی بخدا افسرده شدم 

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میخام‌محصولات خوشمزمو‌بفروشمبا کیفیت عالی و قیمت کم ولی کسی حمایتم نمیکنه🥲

پر فروش باشی ان شاالله🦋🍒

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

یه کلیپه بود باباهه پول داد بچه ش گفت برو خونه خاله ت شب نیا ، بچه برگشت گفت شوهر خاله بهم‌پول داده ...

والا بخدا 

شوهرم بنده خدا خوابش برد 

خدا خفت نکنه بچه چه موقع اومدن بود 

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤