2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی پایه است جرات حقیقت؟

وا یک بار جرعت حقیقت بازی کردیم من گفتم جرعت یک کاربر مرد درخواست داد و بعد شماره خواست ندادم گف جرعت نداری😂😂😂😂😂

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

بعد فکر میکنن با پول کیکشون قراره خونه ماشین بخری

من سفارش زیاد میگیرم از قنادی ها ،تو کارگاه میزنم ،واسه قنادی خودمون هم باید بزنم ،پدرم در میاد

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪پروفایل دخترمه کپی نشه🥲🫠عاشق پیشی🥺🐈‍⬛

برای جاریم مهمون اومد تازه رفتن از سر و صداشون بیدارم کی میشه ما هم مستقل بشیم سخته یه جا نشستن با ج ...

آره واقعا 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

وای عزیزم قنادی شما؟من برا فامیل کیک درست کردم دیشبفکرشو بکن ۱۰ شب سفارش داد ۱۰ صبح کیک عقد تحپیل گر ...

چرا درست نکنی عزیزم‌هنر هزینه داره غلط کرده هرکی گفته از حسودیشه محل نده به حرف مفت بقبه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من سفارش زیاد میگیرم از قنادی ها ،تو کارگاه میزنم ،واسه قنادی خودمون هم باید بزنم ،پدرم در میاد

واقعا خسته نباشی عزیزم 

خیلی سخته

خیلی خیلی سخته ،تا قبل اینکه بیام تو این کار فکر نمیکرد اینقدر سخت باشه

من قناد خونگی ام

اول راهم

به نظرت ارزش ادامه دادن داره یا برم سراغ چیزای دیگه؟

واقعا خسته نباشی عزیزم خیلی سختهخیلی خیلی سخته ،تا قبل اینکه بیام تو این کار فکر نمیکرد اینقدر سخت ب ...

اره من ۱۰ ساله تو این کارم ،از ۱۶ سالگیم😁 یکی از ارزوهام بود قناد حرفه ای بشم و مدام کیک و شیرینی خوشگل و خوشمزه درست کنم 

ن ارزش نداره واقعان ،منم ب زوره شوهرم موندم وگرنه چند سال پیش میومدم بیرون از این حرفه 

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪پروفایل دخترمه کپی نشه🥲🫠عاشق پیشی🥺🐈‍⬛

کلاس سوم دبستانه والا بچه های خوبین شبا زود میخوابن نمی‌دونم چرا آورد گذاشتش اینجا در هر صورت هر ده ...

کوقتشون کرده پس🤣

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
چرا درست نکنی عزیزم‌هنر هزینه داره غلط کرده هرکی گفته از حسودیشه محل نده به حرف مفت بقبه

میدونی آخه؟

من حساسم حرصم میاد کسی که تو خونه خودش برا بچه اش نمیتونه کیک درست کنه میاد از کیک حرفه ای من که ساعت ها براش زحمت کشیدم عیب و ایراد میگیره

هزینه ای که دریافت میکنم هم واقعاً چیزی نیست