2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاست؟

سر کاره ما اغلب از هم دوریم بدبختی

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

از ترس ماشه خوابم نمیبره الان صدای گوم گوم اومد پریدم بالا اومدم نی نی سایت ببینم خبریه یا من خیالات ...

مگه فعال شده؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
گشنمه

وای عزیزم قنادی شما؟

من برا فامیل کیک درست کردم دیشب

فکرشو بکن ۱۰ شب سفارش داد ۱۰ صبح کیک عقد تحپیل گرفت

اخرش پشتم حرف در میارن که پول زیاد گرفته تیغ زده شمارو کارش خوب نیست 

بخدا از بس کار کردن روش سخت بود تا صبح بیدار موندم

از حرصش خوابم نمیبره! قسم خوردم کیک درست نکنم دیگه

حس کردم منو درک میکنی دوست داشتم برات تعریف کنم🥲

کار داشتن با خانومش😑بچه چند وقتشه؟

کلاس سوم دبستانه 

والا بچه های خوبین شبا زود میخوابن 

نمی‌دونم چرا آورد گذاشتش اینجا 

در هر صورت هر ده دیقه بهش زنگ میزنه میگه بیا منو ببر 😆

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
وای عزیزم قنادی شما؟من برا فامیل کیک درست کردم دیشبفکرشو بکن ۱۰ شب سفارش داد ۱۰ صبح کیک عقد تحپیل گر ...

سلام ،اره عزیزم 

حق داری واقعان بعضی موقع ها کارامون کوچیک و بی ارزش دیده میشه 

درکت میکنم🥲

متاهل و متعهد♥️💍ی قنادِموفق💪 عاشق پیشی🥺🐈‍⬛🐾

تازه شدی من، الان برای من پیام گذاشته شب نمیام

من ۱۰ ساله اینه وضعیتم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله