2777
2789

🍯🍯 لنگوییج و زبان اینجوری شیرین و سوییت هست 🍯🍯

●●● لنگوییج و زبان اینجوری شیرین و سوییت هستش که شمااا دقیقا با تثبیت و استیبیلیتی و دیسیپلین اون زبان و لنگوییج بزرگ شده باشین یا زااییده شده باشین یا برای اون منطقه و جغرافیا و موقعیت و آدرس و لوکیشن و نقشه اینتررنشناال باشین یعنی چییی ؟؟؟؟ یعنی مثال تو کشوری زااییده شده باشین با 8️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ هشتاد میلیون جمعیت و چندین ققووممییتت اینترنشنال اونهایی که برای ترکمنستان ایران هستن زبان ترکمنی رو متوجه میشن و میفهمن و صحبت و گفتگو و دردودل میکنن و پروگرام های تلویزیونی یا موسیقی و ترانه ها و کتاب و داستان و قصه و شعر وووو •••••• اینترنتی توی اپلیکیشن های سوشیال مدیا یوتیوب و اینستاگرام و تلگرام و تیک تاک و سلبرریتی ها و خوانندگان و نوازندگان و اکتوران و بازیگران و نویسندگان و بلاگران و اینفلوئنسران و عروسیهاشون و عزاداری و ختم هاشون و جشنواره و فستیوال و کارنیوال هاشون و عیدهاشون و پوشش و جاامه و یونیفورمشون و ککااستومم هاشون وووو •••••• ترکمنی براشون خیلی شیرین و سوییت هستش یااا اونهاییکه کوردستانی ااییرااننیی هستن مثل کوردستانی های همسایه ترککیه و عرااقق که میبینن و تماشاشون میکنن همچیشون تشبیه هم و فتوکپی و زیراکس هم هستش و شیرین و سوییت هستش یااا اونهاییکه تورکک هستن و کشور آذربایجان و ترککیه و ااوویغغووررهای چینی براشون شیرین و سوییت هستش یاا اونهاییکه ارمنی هستن کشور ارمنستان که به ایراان کووچ و مهاجرت کردن و اینجا تشریف فرمااییدن شیرین و سوییت هستش یااا اونهاییکه خوزستانی و اهوازی عررب هستن مثل عرب های عربستاان سعودی ووووو •••• هستن شیرین و سوییت هستش یااا اونهااییکه سیستانی و بلوچستانی هستن که با پااککستان همسایه هستن و همچیشون فتوکپی و زیراکس شده و تشبیه اونهااست شیرین و سوییت هستش ووووو •••••••••• !!!!! ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••