2777
2789
عنوان

میخوام از خونه برم 😭😔

145 بازدید | 10 پست

بچه ها من صبح که بیدار شدم مامانم با بابام دعوا میکرد بعد مامانم به باباش گفت به مادرش گفت چون پدرم فعلا چک کشیده و پول نداره مادرم هم می‌گفت باید به من پول بدی من سردرد اعصاب خوردی گریه پاشدم رفتم بیرون نشستم زنگ زده کجایی سریع باش بیا خونه من تنهام آمدم خونه دوباره نشسته کلی درد دل خب منم دوست ندارم همش به بدبختی گوش بدم باز 1 ساعت آروم بود تا الان بخدا سرم درد میکنه من 300 پول نقد داشتم دادم بابام میخوام بیخیال باشم نمیتونم چیکار کنم ؟

برای سلامتی خودم و خانوادم و موفق شدنم یک صلوات بفرستین ممنون 😇✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخخخ الهی ی جوری گفتی دادم فکر کردم میلیونه این مشکلات همه جا هست خونه ماهم همینجوره چندسالتع

17 

چیکار کنم واقعا خسته شدم تمام سرم درد میکنه

برو تواتاقت حرف نزن باهاشون

مامانم همش باهام حرف میزنند از پدرم بد میگم بعد که میگم با من حرف نزن میگه آره تو همش طرف اونی من غیر از تو کسی رو ندارم درددل کنم بعد من سریع عذاب وجدان میگیرم

چیکار میکنی آروم شی کله سرم درد میکنه

تصمیم گرفتم بی تفاوت باشم منم قلب درد گرفتم دیگ میدونم واقعا سخته ولی چ میشه کرد اکثرا دعوا دارن تو خونه ها حالا یکی با شدت کمتر یکی بیشار

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
تصمیم گرفتم بی تفاوت باشم منم قلب درد گرفتم دیگ میدونم واقعا سخته ولی چ میشه کرد اکثرا دعوا دارن تو ...

چطوری میتونید بی تفاوت باشید من هر کاری میخوام بکنم نمیشه