2777
2789
پرس و‌جو راجع به یه کافه تو شهرمون

اها شرمنده دروغ چرا بلد نیستم اونطرفارو ولی تو گوگل اسمشو بزنی لوکشو پیدا میکنی 

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیدونم خاکبرسرااا نمیفهمننن هیچیووو 

من الان چند هفتست دارم نخو میکنم تو حلق ی بنده خدایی

با اینکه دوست دختر اینا نداره اصلا نمیگیرهههه وایییی

اعصااب نذاشته براممم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
واوووووو😁🥹یع سوالی. داشتماقا من دعوت شدم با یکی از دوستام که میخاد مهمونی تولدشو بده کافه هنر حالا ...

ووایی متاسفممم این یکی رو نرفتمم ولی سرچ کن گوگلل پیج اینستاشو برات میاره چکش کن فضاش و اینارو

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
وای نمیدونم خاکبرسرااا نمیفهمننن هیچیووو من الان چند هفتست دارم نخو میکنم تو حلق ی بنده خداییبا اینک ...

چقد رومخن🤣🤣

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡
ووایی متاسفممم این یکی رو نرفتمم ولی سرچ کن گوگلل پیج اینستاشو برات میاره چکش کن فضاش و اینارو

اییییی منم اونو نرفتمممم😭

مرسیییی عشقم

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

اییییی منم اونو نرفتمممم😭مرسیییی عشقم

خواهش عزیزم کاری نکردم بقیه رو میگفتییی بلد بودم هااا

خب میخاستم بفهمم اگه محیطش خوبه برم

نهایت میری ی قهوه اونجا میخوری اگه خوب نبود دفعه بعد نمیری 

تلاش کن اندوهت را دوس بداری شاید رفت، به رسم تمام چیزهایی که دوس داشتی و رفتند ...ناشناسم https://daigo.ir/secret/71504814250

واااای منم میگم نرم محیطش از اون.....

میدونم چی میگی حالا چرا میخا بری اون کافه؟