2821
2789
عنوان

سودا و طناز تو عشق ابدی

368 بازدید | 23 پست

از سودا که واقعا متنفرم یک آدم دو رو هست مصاحبه هاش رو برید ببینید تا دیروز به دخترا حکم حجاب می کرد تو تلوزیون الان رفته انور تو عشق ابدی و.....

بخاطر اینجور افراد هست که اسم مذهب و آدم مذهبی بد در رفته نمی فهمم وقتی کسی باور و ایمان اش یکی نیست چرا باید دو رو باشه  برای دیده شدن 

طناز هم که بک اویزون برای خودش اصلا  ارزشی قائل نیست سلنا گومز رو مسخره  می کنه😐😏😂

بعد من  برام تعجب اوره این خز و خیل ها چجوری مدل شدن اخه اگه اینجوریه  همه برن ترکیه مدل بشن 

یعنی جم تی وی خودش  اینارو گردن نمی گیره 

تنها شخصیتی که  نرماله نگار اونو بخاطر این دوست دارم که یک دختری  هست که برای خودش ارزش قائل هست من کرد نیستم ولی واقعا اصالت دخترای  کُرد  رو تحسین می کنم

شما از کدوم  شخصیت  متنفری؟دلیلتون چیه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نمیدونم چرا تو این برنامه از ترانه و مهبد فقط بدم میاد بقیه شون نرمال ترن و از سیاوش خوشم میومد ...

اره   اتفاقا  ادم   حس می کنه مواد زدن  انگار خوابن😂

سودا که امیر حسین میندازتش بیرون بعد برنامه هی بش میگه دورم بگرد بگو ببخشید پسر سرده پیداست علاقه ای نیست توش کلا مرد بی حوصله ایه .نگارم دیدم خیلی دوست داره ادای همه چی دانو در بیاره .بیشتر ببین از رفتاراش متوجه میشی ،اول طرفدارش بودم الان کم و بیش طرفدارش هستم .به نظرم ماهرخ یکی از با سیاستای اون جمع خیلی زیرکه خوب بلده حرفشو جوری بزنه که طرفو هم بسوزونه هم نسوزونه .اون الهه هم‌چرت محض به این بهار دختر جدیده میگفت وای دکتر گفته تو تایپ منی از نطر قیافه مهبدم همینو گفنه که هر دونفر فیامشونم پخش شد دختره نبود هم دکتر گفت جا دخترمه هم مهبد کن ظاهرشو خوشم نمیاد تایپ من اینجور دختری نیست خیلی میخواد بگه خیلی خوشگلم همه این پسر زشنا دنبالمن 

اره اتفاقا ادم حس می کنه مواد زدن انگار خوابن😂

اره مهبد ک رفتارش خیلی  زشته  همش  داد میزنه  جلو دهن ترانه رو میگیره ترانه هم یه رو مخ بی عزت نفس و  سلیطه  کارایی ک با نگار یک کرد یادم میاد ازش متنفر میشم 

اللهم عجل لولیک الفرج
سودا حجابش از بقیه دخترای اونجا افتضاحتره

مصاحبه  هاش رو دیدی تو ایران؟😑😐😂تازه همه رو تو اینجا بود تشویق به حجاب برتر می کرد آدم انقدر دورو ندیده بودم 

والا من خودم اینجا مذهبی ام چند بار با خانواده سفر خارج از کشور هم رفتم حجاب داشتم😂با اینا کار ندارم هر کس ازاده  هر چی میخواد بپوشه میگم این چرا تو ایران همه رو تشویق می کرد به حجاب الان انور رفته و تو عشق ابدی و .....😐😑خب ادم چرا کاری ک انجام نمیده خودش بقیه رو ترغیب می کنه

مصاحبه هاش رو دیدی تو ایران؟😑😐😂تازه همه رو تو اینجا بود تشویق به حجاب برتر می کرد آدم انقدر دورو ...

الان سینه هاشو  در دید عموم گزاشته  از بس  بخشنده شده  😂😂 اره  دیشب دیدم  مصاحبه شو 

اللهم عجل لولیک الفرج
واقعا به نظرم نگار دیونه است اگر ببخشه انو واقعا

اره واقعا  یکی از بهترین شخصیتای اونجا نگار یک بود خوشگل و جذاب و خوش اخلاق وقتی با فرشاد اوکی شد  خیلی دوس داشتم زوج برنده میشدن

اللهم عجل لولیک الفرج
سودا که امیر حسین میندازتش بیرون بعد برنامه هی بش میگه دورم بگرد بگو ببخشید پسر سرده پیداست علاقه ای ...

ببین بدتر از همه اون دکترست اصلا اون حرف می زنه می زنم دور تند انگار اقا مگسه  داره حرف می زته هیجی نمی فهمی ترجمه ام  نمیشه کرد لامصبو🤣😂😐

2825
2823
2791
2779
2792