2777
2789

ما یکبار دعوای شدیدی کردیم اینا فهمیدن ، بعد بدون هماهنگی شوهرم رفتن پیش پدرم گلگی منو کردن و چندتا عیب ناحق و بیخود رو من گذاشتن و گفتن برای پسرمون زن میگیریم،  پدرم به نگفت بعد یکماه به من گفت ، و گفت اگر زندگیتو دوست داری به روی خودت نیار با سیاست شوهرت رو بکش سمت خودت ، پدرم اصلا از دعوای ما خبر نداشت ولی اوم زمان بهم نگفت نمیدونم چرا ، اگر میگفت آتیش دعوای ما اون زمان نمیخوابید هرگز ، دستش درد نکنه ، بعد یکبار ما یک بحثی داشتیم با شوهرم که پدرشوهرم خواست دخالت کنه ، من جوری که کسی نفهمه گفتم من خوشبین نیستم خودمون مسائلشان رو حل میکنیم ( محترمانه گفتم دخالت نکن ) بعد حرف اونروزش رو بهش یادآوری کردم،  دروغ گفت،  تقریبا قسم خورد که من نگفتم :/

خلاصه گذشت اینا من یکبار اوایل ازدواج خامی کردم خیانت پیامکی همسرم رو  بهشون گفتم که گوشمالی بدنش( از من به شما نصیحت هیچ وقت خیانت شوهرتون رو به احدی نگین مگر مشاور) منم هیچوقت به خانواده  خودم نگفتم ، دیگه حالا اصلا اون قضیه تمام شده سالها و شوهرم خطایی نکرده ، اما اونا دست بردار نیستن ، تازگی ها متاسفانه باهاشون همسایه شدیم ، شوهرم دیر بیاد داد و بیداد میکنن کجا بودی زنت خونه تنهاست، ماشینشو میگردن یه چیزی ببینن تو ماشین که شک برانگیز باشه دعواش میکنن که خیانت کاری و...

کلا همش میپاینش، خوب به اونا چه ، زنش منم که میدونم کجاست و... ،شوهرم هم مرتب ازشون دلخور میشه که چکار من دارین ، تو زندگیم دخالت نکنین

حالا سوالم اینه اینا که اینقدر مارموز هستند و راحت بیان میکنن زن دوم سر مسائل هیچ و‌پوچ ، چرا آمارگیر شوهر من شدن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا شوهرم یبار میرفت یه مسافرت کاری با  فاصله یک‌ساعت من باهاش نرفتم ، کلا نصف روز بود ، گفتم تنها برو من کار دارم

بعد اینا زنگ من زدن شوهرت کجاست زنگ میزنیم آنتن نمیده گفتم رفته فلان جا ... بعد گفت ا... انگار نمیدونستن

بعد من زنگ زدم به شوهرم گفتم مگر خانوادت نمیدونستن ، شوهرم گفت چرا گفتم بهشون میخواستن یه دستی بزنن بهت 

مثلا شوهرم یبار میرفت یه مسافرت کاری با فاصله یک‌ساعت من باهاش نرفتم ، کلا نصف روز بود ، گفتم تنها ...

میخواستن بفهمن اولا شوهرم واقعا کجا رفته دروغ نگفته 

دوما منو در جریان میزاره یا نه

مثلا شوهرم یبار میرفت یه مسافرت کاری با فاصله یک‌ساعت من باهاش نرفتم ، کلا نصف روز بود ، گفتم تنها ...

میخوان بینتون رو خراب کنن .تورو بدبین کنن. کلا انگار حسود زندگی عروس هستن. عروس شاد باشه اونا دق میگیرشون 

اینقدری اینا دارن کارآگاه بازی درمیارن من که زنشم برام مهم نیست ، بعد یکجوری هم ناراحت میشن اگر به چ ...

مطمئن باش قصدشون اینه که دعوا بندازن و بینتون را به هم بزنن تا دور از جون بری طلاق بگیری ،فکر میکنن عروس دیگه بیارن  ببخشید میر....ینه براشون. هر وقت هم زنگ زدن نمیدونستی یا نخواستی بگی شوهرت کجاست بگو نپرسیدم ازش  هر جا هست خودش میاد،بذار حرص بخورن تا جونشون درآد