2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مزمل محبته..ولی من عشق میکنم باهاش

ممنون عزیزم😍

من خودمم ب سوره های قران خیلی اعتقاد دارم

قبلش شاید میگفتم الکی میگن تلقینه..بااینکه خیلی چیزارو امتحان کردم و دیدم واقعا جواب میده

اصلا نظرم عوض شد

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

ممنون عزیزم😍من خودمم ب سوره های قران خیلی اعتقاد دارمقبلش شاید میگفتم الکی میگن تلقینه..بااینکه خیل ...

حتما بخون عالی هستن..آرامش دارن فراوون...منم دعا کن حتما خوشبخت و عاقبت به خیر بشم در ازدواجم..اسمم لیلاست 

حتما بخون عالی هستن..آرامش دارن فراوون...منم دعا کن حتما خوشبخت و عاقبت به خیر بشم در ازدواجم..اسمم ...

توهم برامن دعاکن اسمم جانا

چشم عزیزم

انشاله خیلی خوشبخت بشی🥺💖

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

ممنون عزیزم😍من خودمم ب سوره های قران خیلی اعتقاد دارمقبلش شاید میگفتم الکی میگن تلقینه..بااینکه خیل ...

میشه ابجی برای منم دعا کنی اعتقادم  قوی بشه و نمازمم بخونم

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

میشه ابجی برای منم دعا کنی اعتقادم قوی بشه و نمازمم بخونم

امیدوارم تو مسیری قراربگیری که اعتقادت ب خدا زیاد بشه و عاشق خدابشی،امیدوارم تو این مسیر فقط لبات بخنده🥲❤️

چشم حتما ان شاءالله همیشه دست به خاک بزنی طلا بشع عزیزممرسییییتم

قربونت😍💋✨