2777
2789

اول اینکه وقتی می‌گوییم آنلاین شاپ، منظور فروش اینترنتیه؟ یا پیج اینستا یا هر مدل فروش غیرحضوری رو شامل میشه؟

دوم اینکه اگه بخاید یه محصول معرفی کنید ک خیلی شلوغ پلوغ هم نباشه چیو میگید ک بزنم تو همون کار؟

سوم اینکه برای رشدش چیکار کنم؟ 

تبلیغ باید بدی از پیج های نوپا شروع کنبرای انلاین شاپ میتونی لباس زیر و لباس خونگی و شال و روسری بیا ...

میگیره؟ بازارش اشباع نشده؟ من تازه بیام شروع کنم؟

لباس و اینا خیلی تنوع داره خیلی دردسر داره میخام یه محصولی بخشه که انقد تنوع توش نباشه ولی خریدار هم داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید هزینه کنیاونم زیادیابا دیوار باسلامترب شروع کن فلا

هزینه چی؟ تبلیغات؟

و اینکه چی بفروشم؟ چ محصولی باشه ک تنوعش زیاد نباشه ک سر تهیه کردنش اذیت نشم؟

مرحله بعدی سایتقالب اماده وردپرس

پس کم کم باید همه مسیرهارو برم ک بتونم گسترشش بدم

و بنظرتون وقتی الان خیلیا سالهاست دارن فعالیت میکنن و شناخته شدن منِ تازه کار میتونم موفق شم؟

پس کم کم باید همه مسیرهارو برم ک بتونم گسترشش بدمو بنظرتون وقتی الان خیلیا سالهاست دارن فعالیت میکنن ...

میگم برای راه اندازی سایت خوب فلا فقط باید هزینه کنی

الانم زیاد وقت مناسبی نیست

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
میگم برای راه اندازی سایت خوب فلا فقط باید هزینه کنیالانم زیاد وقت مناسبی نیست

چرا وقت مناسبی نیس؟ جنگ و اینا؟

پس چیکار کنم؟ میخام کار کنم ولی همش تو فکرم ک چه کاری

چرا وقت مناسبی نیس؟ جنگ و اینا؟پس چیکار کنم؟ میخام کار کنم ولی همش تو فکرم ک چه کاری

بله دیگه شرایط اقتصادی

بنظرم فلا برو اموزش سایت ببین چون رایگانه بدردت

میخوره وسایت خودتو میاری بالا

محصولم زیاده

واینکه بازاریابیه یه محصولو انجام بده

فلا

باید ب خودت زمان بدی که بتونی موفق بشی

اسکوتر برقی کودکان سرچ کن چون تنوع محصول کمه نسبتا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
بله دیگه شرایط اقتصادیبنظرم فلا برو اموزش سایت ببین چون رایگانه بدردتمیخوره وسایت خودتو میاری بالامح ...

ممنون

کار شوهرمم دکوراسیونه دلم میخاست اگه میتونستم سر همون هم وقت بزارم ولی فکر کنم دنگ و فنگش بیشتره از فروش یه محصول 

میگیره؟ بازارش اشباع نشده؟ من تازه بیام شروع کنم؟لباس و اینا خیلی تنوع داره خیلی دردسر داره میخام یه ...

عزیزم اونجوری بخوای فکر کنی همه ی کارها دست توشون زیاده روزی رسان خداست 

ممنونکار شوهرمم دکوراسیونه دلم میخاست اگه میتونستم سر همون هم وقت بزارم ولی فکر کنم دنگ و فنگش بیشتر ...

خوب اونم خوبه باید مقاله بخونی در موردش تو گوگل

سایتم هست

چون پیش زمینه داری موفق تری

عزیزم اونجوری بخوای فکر کنی همه ی کارها دست توشون زیاده روزی رسان خداست

اینم درسته

کاش یه محصول خوب پیدا کنم

کاش سر این کارکردن به نتیجه برسم. خسته شدم انقد فکرکردم