2777
2789
عنوان

با 40 ملیون طلا بخرم یا ماشین ظرفشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شب ظرفا رو خواستیم چییا لیوانا رو😅آخه ما۴نفریم ۴ تا لیوان گذاشتم دم دست

اااا😐🤦‍♀️نه ما زیاد دم دست گذاشتیم میچینیمم تا شب شب روشن میکنیم دوباره فردا از توش دربیاریم استقاده مبکنیم

برای همینم با آبجی دعوامون میشه من میگم تو بچین اون مبگه نه تو 

نه بابا استقاده مبشه البته من تو خونه بابام همیشه استقاده میکنیم وقتی خواستم ازدواج کنم مامانم گفت ن ...

باید جمع شده دیگه

ولی نگران نباش

ما سه نفریم اندازه ده نفر تو خونمون ظرف کثیف میشه

آخیششش چه خوب من یه پسر 18 ماهه دارم یکی هم تو راهیفک کنم وقتی دنیا بیاد وقت سر خاروندن هم نداشته با ...

پس حتما بخر 

استفاده هم بکن 

بعضی ها برای اینکه خراب نشه استقاده نمیکنن اما هر چی استفاده نکنی عمرش کمتر مبشه 

طلا بخر

ماشین ظرفشویی و قسطی بخر

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
چرا همه گفتید طلا؟ماشین ظرفشویی خوب نیست یعنی؟

دورواطراف من هرکی خریده بود فروخت گفتن نمیصرفه وتابچینی دربیاری نمیدونم چکارکنی چکارنکنی آدم خودش میشوره تموم میشه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...