2777
2789

کی هست؟ 

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد ‌‎‎‌‌‎‎‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‌‎‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‎‌‌‍‌‌‎‎‍‌‌‎‎‌ 𝓡❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

• علم:
    پیامبر (ص) از علم الهی برخوردار بودند و این علم را برای هدایت بشر به کار می‌بردند.
  • عصمت:
    ایشان معصوم بودند، یعنی از گناه و خطا دور بودند و می‌توانستند الگو و راهنمای مطمئنی برای انسان‌ها باشند.
  • هدایتگری:
    اصلی‌ترین رسالت پیامبر (ص) هدایت انسان‌ها به سوی صراط مستقیم بود و ایشان با تعالیم و سیره عملی خود، مردم را به سوی رستگاری راهنمایی می‌کردند.
امانت‌داری:
از دیگر صفات بارز پیامبر (ص) امانت‌داری بود و ایشان به امانت‌ها به خوبی عمل می‌کردندصداقت و وفاداری:
ایشان در پیمان‌ها و سخنان خود صادق و وفادار بودند و هرگز دروغ نمی‌گفتند
  • اخلاق نیکو:
    پیامبر اسلام (ص) به دلیل خوش‌اخلاقی، نرم‌خویی و برخورداری از روحیه‌ای بلند در میان مردم شناخته می‌شدند [1، 7].بردباری و شکیبایی:
    ایشان در برابر ناملایمات و سختی‌ها صبور و شکیبا بودند و حتی در مواجهه با نادانی و آزار دیگران، با صبر و گذشت برخورد می‌کردندبخشندگی و کرم:
    پیامبر (ص) بسیار بخشنده بودند و هیچ‌گاه از کمک به نیازمندان کوتاهی نمی‌کردند