az_khodetoon مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 1712 عنوان اونایی که شهید ابراهیم هادی دستشونو گرفت بیاین 370 بازدید | 37 پست من هرچقد براشون نذر و دعا میکنم چند ساله نتیجه نگرفتمدلم بدجوری شکسته مشکل از منه یعنی؟😔😔💔 1404/06/04 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتبدیلت عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17171 نذر نمک کن انشاالله به زودی حاجت روامیشی🤲 لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1228 یک جز قران نذر شهید ابراهیم هادی و سعید سامانلو کنقبل حاجت روایی یک جز رو بخونعجیب گره بازمیکنه کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥
az_khodetoon مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 1712 نذر نمک کن انشاالله به زودی حاجت روامیشی🤲 چجوریه
az_khodetoon مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 1712 یک جز قران نذر شهید ابراهیم هادی و سعید سامانلو کنقبل حاجت روایی یک جز رو بخونعجیب گره بازمیکنه خیلی بیشتر خوندم و نذر دادم ولی جواب نگرفتم
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1228 یک جز قران نذر شهید ابراهیم هادی و سعید سامانلو کنقبل حاجت روایی یک جز رو بخونعجیب گره بازمیکنه ۱۰۰تا صلوات نذرشون کن۵۰تارو بگو ۵۰تارو بزار برا بعد حاجت روایی کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥
سمانبتمیلامیبن عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 2122 من درد دل کردم با ایشون خیلی زیاد ..بچه دار شدم بعدش ..منتظر بچه بودم
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1228 خیلی بیشتر خوندم و نذر دادم ولی جواب نگرفتم بازم امتحان کنبلاخره ی جا دعات مستجاب میشهمیگن همین ک میتونی دعاکنی یعنی قراره ب خواستت برسیوگرنه حتی نمیتونی دعاکنی کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥
az_khodetoon مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 1712 ۱۰۰تا صلوات نذرشون کن۵۰تارو بگو ۵۰تارو بزار برا بعد حاجت روایی هرروز براشون میفرستم ولی نشد
az_khodetoon مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 1712 من درد دل کردم با ایشون خیلی زیاد ..بچه دار شدم بعدش ..منتظر بچه بودم چند سال طول کشید؟برام دعا میکنی به حاجتم برسم؟ شاید دعات زندگیمو نجات داد🙏😔
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 7793 منم دقیقا اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!
aa_samin عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1051 من یه بار خوابش دیدم گفت به زودی حاجتت میگیری ولی نگرفتم فک کنم چون فکر کرده بودم این خوابو دیدم
az_khodetoon مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 1712 بازم امتحان کنبلاخره ی جا دعات مستجاب میشهمیگن همین ک میتونی دعاکنی یعنی قراره ب خواستت برسیوگرنه حت ... واقعا دیگه خسته شدمچند ساله مدام هر روز دعا میکنم بعضی وقتا از استرس زیاد تو خواب دعا میکنم ولی الان اوضاع بدتر از همیشه شدهنمیدونم به کی پناه ببرم😔😔
مَـــهان عضویت: 1396/02/22 تعداد پست: 4677 منم امشب هرچی نذر کرده بودم به باد رفتبا درصدای بالا رد شدمهرچی درس خوندم ...ابراهیم هادی یکی از کسایی بود که نذرشو کردمولی ... ❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
az_khodetoon مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 1712 من یه بار خوابش دیدم گفت به زودی حاجتت میگیری ولی نگرفتم فک کنم چون فکر کرده بودم این خوابو دیدم شایدم به وقتش بگیری