2777
2789
عنوان

اونایی که شهید ابراهیم هادی دستشونو گرفت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 37 پست
منم امشب هرچی نذر کرده بودم به باد رفتبا درصدای بالا رد شدمهرچی درس خوندم ...ابراهیم هادی یکی از کسا ...

واسه درس خوندن دعا کافی نیست باید با جون و دل تلاش کرد

من واسه حاجتم دیگه کاری ازم برنمیومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه

وقتی سرمزارشون رفته بودم دیدم خیلیا نمک نذر میکردن

اینجوری ک هفته اول ۱۵۰ صلوات بفرس

هفته دوم ۱۵۰ نمک پخش کن حالا منظور نمک کامل نه تو بسته بندی کوچیکم هر مقدار خواستی بریز پخش کن

انشاالله هفته سوم حاجت روا میشی

اینم بگم هیچ دعا و نذری بی تاثیر نیست شک به دلت نیار 

حتی اگه به حاجتت نرسی مطمعن باش ب صلاح نبوده و جور دیگه برات جبران میشه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

واسه درس خوندن دعا کافی نیست باید با جون و دل تلاش کردمن واسه حاجتم دیگه کاری ازم برنمیومد

من متاهل و دو فرزندی بودم بومی بودم

سه ماه تلاش کردم درصدام بالای ۷۵  و ۸۰ و ...

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
وقتی سرمزارشون رفته بودم دیدم خیلیا نمک نذر میکردناینجوری ک هفته اول ۱۵۰ صلوات بفرسهفته دوم ۱۵۰ نمک ...

ممنون عزیزم

واقعا تموم زندگیم و آیندم به این حاجت وابسته هست..

واقعا دیگه خسته شدمچند ساله مدام هر روز دعا میکنم بعضی وقتا از استرس زیاد تو خواب دعا میکنم ولی الان ...

حاجتت چیه؟

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 متاهلم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم

ممنون عزیزمواقعا تموم زندگیم و آیندم به این حاجت وابسته هست..

من خیلی خیلی شهدارو باور دارم خیلی دوسشون دارم حتی اگه حاجت روا نشم از علاقه و دوست داشتنم کم نمیشه 

وصیت نامه هاشون ک میخونم خیلی ارامش بخش هست 

اگه مسئله مهمی تو زندگیت اتفاق افتاده و نیاز به مشورت داره با شهید سجاد زبرجدی هم مشورت کن ایشون خودشون گفتن برای مشورت بیاین کمکتون میکنم

من خیلی خیلی شهدارو باور دارم خیلی دوسشون دارم حتی اگه حاجت روا نشم از علاقه و دوست داشتنم کم نمیشه ...

چطور میشه با شهدا حرف زد که جواب بدن؟ چرا حس میکنم صدای منو نمیشنون

ببین اینکه مینشینی دست بلند میکنی و دعا میکنی 

یعنی خدا اجابتت کرده خدا دعوتت کرده 

میگن یه روز یه فرد هی میگف یا رب یا رب 

بعد شیطون اومد سراغش تاکی یارب قراره بگی 

تو که به حاجتت نرسیدی 

میگه فرد منفعل میشه و دیگه تکرار نمیکنه ملائکه خدا بهش میگه ای بنده خدا همین یارب یارب گفتند خدا خواسته توو زبانت جاری شه وگرنه خدا صداکردنشو هم میتونست ازت بگیره پس دعا کن

بنام خدا💛 : واسه شهید شدنم و خشنودی و رضایت خدا از رفتار وکردارم دعا کن 🧡بگید منم واسه خواستتون میفرسم دلم پر میکشه واسه روزی که بگم خدایا ازم راضی هستی وبهم بگه من ازت خشنود بودم بنده من 😥💙خدایا به حق محمد مصطفی  منو به راه خودت ثابت قدم کن و با ایمانی کامل منو به سوی خودت ببر نزار اون دنیا بی کس بمونم همه کس ماتویی یارب  گرغبار دنیا بردلت نشست پس بدان بخدا نخواهی رسید ....پسرم ایمان و محمد همه دنیام ...(البته پسرای آیندم 😁)نامه ایی به همسر آیندم : همسر عزیزم نمیدونم در کجای این جهان هستی والان داری چیکا میکنی ولی هرچی هست برات از الان که نمیشناسمت وندیدمت آرزو میکنم راهت ،راه خدایی باشه ،ووقتی بهم رسیدیم این راه رو باهم بپیماییم چون من  از طرف خانواده خیلی حمایت نمیشم براهمین از خدا یکی مثل تو رو خواستم که در این دنیا همدم ورفیق الهی من باشی ،باهات همنفس بشم .خیلی دوستت دارم ، 🧡چون زندگی در کنار کسی که هدفش خدا باشه برام نهایت لذت دنیاست وان شاءالله باهم همسفر کربلا و مدینه و مکه بشیم گر خدا قسمت کند . در پناه حق باشی همسر آیندم 🤗💛💋.......چقد این روزا دلم تنگ شده برات  بیشتر از هروز هر زمان خداجونم ...... خدایا منو به حال خودم رها نکن منو هم نشین ادمای صادق ، با ایمان و پاک دامن کن .....کسایی که عاشق قران خواندن هستن ....میشه برا خواستم صلوات بفرسین ..... ممنونم اجرتون با خدا ..........خیلی رنگ بنفش رو دوس دارم با این رنگ میخوام بگم که ........ یکی از بهترین برنامه های قرانی ✔قرآن هادی ✔هستش همه چیزش عالیه تفسیر داره، معنا داره ، جزخوانی هم هست و خیلی از چیزایه دیگه ..........بهتون پیشنهاد میکنم حتمن نصب کنید و از خوندن قران لذت ببرید😊..........قطعا پشیمان نمیشید از نصب کردنش .
چطور میشه با شهدا حرف زد که جواب بدن؟ چرا حس میکنم صدای منو نمیشنون

وقتی دعا میخونی سر نمازت تو دلو ذهنت یا حتی میتونی نامه بنویسی بندازی رودخونه یا به بدست باد بدی یا لای قران بزاری

خیلیا دیدم سرمزار شهدا میزارن

هرجور ک راحتی میتونی صحبت کنی درد دل کنی 

شهدا واسطه هستن خیلی ابرو دارن پیش خدا ..انشاالله اگه به صلاحته به خواستت برسی