2777
2789

من این دوسال که رفتم دانشگاه یه سامسونگ میان رده دستم بود 

گاهی احساس کردم جاج شدم

گاهی هم انگار بخاطر کم شمرده شدم 

و خیلی وقتها بهم احساس کمتری دادن 

در صورتی که همیشه آیفون داشتم چیز خاصی نبود 

حالا مامانم یدونه 16پرومکس برام خرید دیروز ولی گفت اصلا نشون کسی نده حالا میخان اذیتت کنن یا پشتت حرف بزنن🥲

خودمم خوشم نمیاد بگیرم دستم 

از طرفی حس می‌کنم خیلی تو چشم بقیه سر یه موبایل دوهزاری کم شمرده شدم 

اینو فقط خودم میفهمم 

چون شماها نبودین شاید تجربه کرده باشین ولی 

حالا شما جای من بودین جلو بقیه استفاده میکردین چون تو جمع بخاطر یه مدل تحقیرتون کرده بودن 

یا نه ولش میکردین 

دخترها فوق العاده حسود بدجنس تیغ زن 

خودشون یه موبایل 13 قسطی میگرفتن 

هرکی نداشت بهش نگاه بالا به پایین میکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم راهنماییت کنم

ولی با توجه به جمله های اخرت میگم با تفکراتت خوش باش

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اگر آدمای اطرافم اینقدر احمق باشن ارزش من بالاتر از این حرفاست که بخوام تو اون جمع باشم و خودمو به خاطرش اذیت کنم! اونا احمقن من غصه بخورم؟

راستی قضاوت چه مشکلی داشت که بگیم جاج؟😂😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

مردم بدبخت همینن دیگه 

بقیه ی کشورا درگیر چی ان ملت ما با یه گوشی فاز ایلان ماسک برمیدارن 

در صورتی ک سامسونگ داریم دوبرابر ایفون پولشه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اگر آدمای اطرافم اینقدر احمق باشن ارزش من بالاتر از این حرفاست که بخوام تو اون جمع باشم و خودمو به خ ...

مثلا میگی از دانشگاه انصراف بدم 

خب هستن دیگه مگه من انتخابشون کردم؟

نه من اگر صاذقانه بخوام بگم یکی کع گوشیش خیلی داغون و مثلا ال سی دی اش شکسته یا گلسش شکسته قاب گوشی رنگ و روش رفته و یا گوشی از این مدل قدیمیا که ی دوروبین داشت حس میکنم. ادم خیلی منظمی نیست یا دستش خالیه 

ولی اینکه بگم وای یکی که ایفون مدل بالا داره یا سامسونگ اس اولترا داره پولدار نه 

چون بارها ادمایی دیدم که خیلی هم پولدار نبوده و سرمایه اش کلا فقط همون ی گوشیه و هیچی نداره