2777
2789

بیاید بگید چجوری بود سوالا درصدای چجوری بود ک قبول شدین یا نمره تون؟؟؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

اونایی ک قبول شدن خیلی خوش شانس بودن

واقعام

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که آنقدر دعا کردیم ذکر گفتیم قبول هم نشدیم کلا دیگه ناامید شدیم از همه چیو به این باور رسیدم همه ...

امسال شرکت کردی؟چندساله داری تلاش میکنی؟

اونایی ک قبول شدن خیلی خوش شانس بودن

مگه قرعه کشی بود شانسی قبول بشن؟ خب حتما خوب خوندن دیگه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

درست بخون حرف منو

منظورم این بود ک با توجه به آمار کسایی ک ثبت نام کرده بودن و و آماری ک میگرفتن اونایی ک قبول شدن خدا خیلی نگاهشون کرده 

من نمیتونم نتایجو ببینم همش خطا ۵۰۲ میده

بچها میگن سایت شلوغه

آره من نمیدونم ربطش به شانس چیه 

وقتی خوب نخونده باشی معلومه قبول نمیشی اونم با این رقیبایی که هست کلا رقابت خیلی زیاد بود

بعد ربطش میدن به شانس 

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍