dj_bano مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 5814 عنوان موهامو با ماشین زدم😤 یعنی ته خطم ❓ 803 بازدید | 81 پست علتش ریزش شدیددد موهام بودنمیدونم با چه عقلی اینکارو کردم الان عین پسرام موهام از پسر سه سالم کمتره 😭 1404/06/04 | 23:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2483 منم میخوام همینکار بکنم موهام از بس میریزه ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
sibsorkh99 عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 3307 دقیقا منم بخاطر ریزش پسرونه زدم..بیخیال راحت شدی خدایا شکرت💓🙏
بهار_۵۶ عضویت: 1400/01/25 تعداد پست: 1701 من قبلا بی دلیل اینکارو کردم حس خوبی داره باور کن☝️ 🍷He drinks your blood as holy wine
likeamooninnight عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 4141 نگران نباش دوباره بلند میشهبنظرم الان از این حالت که راحت میتونی تو روزای گرم حموم بری لذت ببر همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️
dj_bano مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 5814 من یه بار با تیغ زدم متاهل بودی؟ واکنش بقیه چی بود؟ تاثیریم داشت
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2483 من یه بار با تیغ زدم بعد خوب شد ؟ریزش برطرف شد؟ ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
dj_bano مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 5814 منم میخوام همینکار بکنم موهام از بس میریزه ببین من موهامو با چتکه از رو فرشا میکشیدم بالا مشت مشت میریخت تلان ک کوتاهه میبینم شقیقه هام کلا خالیه پشت سرم خالییی
کینگ_سیب_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4246 یبارم دوست من جوگیر شد ابروهاشو کااامل از ته تراشید که مثلا پرتر بشه😐🤣
dj_bano مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 5814 دقیقا منم بخاطر ریزش پسرونه زدم..بیخیال راحت شدی با ماشین ۱۲ کلا زدم الان نمیریزه ولی تو خونه خجالت میکشم
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2483 ببین من موهامو با چتکه از رو فرشا میکشیدم بالا مشت مشت میریخت تلان ک کوتاهه میبینم شقیقه هام کلا خال ... منممم😭😭😭😭عررر ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋
dj_bano مدیر استارتر عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 5814 یه ماهه در میاد.منم گاهی دلم می خواد درک میاد ولی تا برسه ب شونه هام خدا میدونه ...
ملکه_amsnxu عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 2483 یبارم دوست من جوگیر شد ابروهاشو کااامل از ته تراشید که مثلا پرتر بشه😐🤣 وایی بعد چیشد😂 ...🤡🎀 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋