2777
2789
عنوان

چرا هر روز بحث و دلخوری پیش میاد با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ک اینو گفتی چقد حالم رو بهتر کرد یکی درکم کرد😭😭😭❤️❤️❤️

چون خودمم تو همین شرایطم شب که میخوام بخوابم انگار پاهام دیگه توان ندارن بعد یه نگاه به خونه ای که ترکیده میکنم و میگم وای خدا بعد شوهرم هم غر میزنه و دوباره روز از نو 

بچه درست غذا نمیخوره مدام در حال کنجکاوی هست شاید روزی صد بار فقط کابینت ها رو میریزه بیرون 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

چون خودمم تو همین شرایطم شب که میخوام بخوابم انگار پاهام دیگه توان ندارن بعد یه نگاه به خونه ای که ت ...

بچه منم همینه حال منو گفتیی😭❤️ شوهرمم اصلا کمک نمیکنه تو خوب بشقابش رو بلند نمیکنه

انگار کائنات دوس ندارن ک زن و شوهر رو مدار سازش زندگی کنن. بخدا گاهی من از شوهرم ایقد متنفرم ک حاضر نیستم تو خونه ببینمش. سر چیزای کوچک همسرم سرکار خسته هست منم تو خونه خسته میشم همو درک نمیکنیم گاهی بهش حق میدم اما دست خودم نیس. کاش زن و شوهر همیشه درک کنن همو، دوس باشن 

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

انگار کائنات دوس ندارن ک زن و شوهر رو مدار سازش زندگی کنن. بخدا گاهی من از شوهرم ایقد متنفرم ک حاضر ...

واقعا جفتمون خسته آییم باید ب تایم استراحت همدیگه احترام بذاریم و قرار بذاریم من مثلا این تایم میذارم تو استراحت کنی بعد ت بچه رو بگیر من استراحت کنم