2777
2789

یهو یادتون بیوفته نمازتان چکار میکنین میخونین‌یا نه

اونقدر دعا و التماس خدا و امام کردم 

نشد که نشد 

منم دیگه اعتقادات قبلم رو از دست دادم 

دونغره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خاطر بیماریم 6 ماه نخوندم تو اوج بیماریم یودم 

دو قطبی دارم  حسشو نداشتم 

الان تاره دو سه ماهه فقط ظهر و عصر می خونم بعضی شبا هم می خونم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

عزیزم عذاب وجدان نشانه بیداری و روشنی روحته

این خیلی خوبه 

دوباره شروع کن 

نماز بهترین عبادت هاست 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من به شدت آدمی هستم که نماز اعتقاد دارم ، ولی هیچ وقت در عوض نماز از خدا چیزی نخواستم ، نماز های یومیه ام رو فقط از روی بندگی میخونم خدا خودش هم می‌دونه از دلم خبر داره، ولی برا خواسته هام ذکر گفتم نماز حاجت خوندم بعضی خاسته هام رو خدا داده بعضیا رو نه ، ولی هیچ وقت نماز های یومیه ام رو برا خواست و آرزوهام نخوندم 

سوره بقره

152 - پس مرا یاد کنید تا شما را یاد کنم و شکر نعمت من به جای آرید و کفران نعمت من نکنید.

153 - ای اهل ایمان، (در پیشرفت کار خود) از صبر و مقاومت کمک گیرید و به ذکر خدا و نماز توسّل جویید که خدا با صابران است.

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...