2777
2789

نگید ک ازدواج بده فلان ،  ازدواج خوبم هست خیلیاخوشبحتن.

منم خستم  دیگه نمتونم صبرکنم دیگه واقلا تو این خانوادهای سنتی نمیشه تفکر روز رو داشته باشن و دارم عذاب میکشم ، ازدواجم اوکی نمیشه خستم ، هردری میزنم ازدواجم اوکی نمیشه هرچی ک میگن انجام دادم ازدواجم اوکی نشد  

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

چند سالته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چند سالته؟

چطور

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور

ای بابا !

سن‌تون رو هم میپرسیم باید توضیح بدیم؟!

عجبببب

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ای بابا !سن‌تون رو هم میپرسیم باید توضیح بدیم؟!عجبببب

عحب