2777
2789
عنوان

بیاین یه روتین پوستی بگین بهم

153 بازدید | 39 پست

حس میکنم خیلی پوستم کدر شده ، میخوام یه چیزی بزنم به پوستم که شفاف و صاف و روشن بشه 

هزینش برام مهم نیس، فقط خوب باشه 

پوستمم چربه

سرم ویتامین سی لافارر

بینظیره

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی خریدی سمت لافارر نرو هزینه جنس خارجی رو باید بدی و درنهایت کیفیت جنس چینی!

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
واقعا؟

اره من و مادرم استفاده کردیم 

هم روشن پ شفاف میکنه

هم جوش دیگه نمیزنه

هم پوست رو سفت میکنه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

والا من یه کرم ویتامین سی معمولی که زیر ۲۰۰ خریدم شبا میزنم  صبا هم مرطوب کننده آردن و ضد آفتاب کاملا معمولی

شوینده هم فوم شستشوی اویدرم میزنم

همشون قیمت پایین هستن اما پوستم خیلی بهتر از قبل شده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
هر چی خریدی سمت لافارر نرو هزینه جنس خارجی رو باید بدی و درنهایت کیفیت جنس چینی!

من تونرش رو دارم بده. پوستم میسوزه.

سرم موش ولی خوب بود تقریبا

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

چه مدت استفاده کردی و تاثیرشو دیدیفکر میکردم چون ایرانیه خوب نیس

چرا لافارر اغلب محصولاتش خوبه

تاثیرش واضحا تو ۱ماه استفاده دیده شد

اره من و مادرم استفاده کردیم هم روشن پ شفاف میکنههم جوش دیگه نمیزنههم پوست رو سفت میکنه

آخه من هم شوینده هم تونر هم آبرسان لافارر استفاده میکنم زیاد راضی نیستم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .