2777
2789
عنوان

بیاین یه روتین پوستی بگین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تونرش رو دارم بده. پوستم میسوزه.سرم موش ولی خوب بود تقریبا

منم تونرشو داشتم 

ماسک‌مو هم داشتم کاری نمیکرد فقط گرون بود 

کرم آبرسانم دوستم میگفت لوله میشه رو صورت !

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
قیمتش؟

من فروردین۱۰ درصدش رو سفارش دادم از سایت ریحا ۲  تومن بود الان نمیدونم 

اتفاقا داره تموم میشه باید بخرم باز

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اهان ممنونم

خواهش میکنم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

فيس واش سراوي يا سيمپل

ابرسان كلينيك يا سيمپل

تونر اوردينري

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

چیکار میکنه

یه نوع اسیده ضد جوش، ضد لک، کوچک کننده منافذ، ایجاد تعادل چربی، پوست رو اصلا هم اذیت نمی کنه. واقعا ماده خوبیه. من که خیلی موقع پوستم میسوزه و ملتهب میشه باهاش مشکلی ندارم. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

خب چه مارکی خوبه

من شوینده سیمپل و ویتالیر رو قبول دارم 

آبرسان سیمپل 

تونر الارو خوبه ایرانی هم ویتالیر سبز یا نارنجی 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
آخه من هم شوینده هم تونر هم آبرسان لافارر استفاده میکنم زیاد راضی نیستم

چرا راضی نیستی 

من ابرسانش رو داشتم خیلی خوب بود

من شوینده سیمپل و ویتالیر رو قبول دارم آبرسان سیمپل تونر الارو خوبه ایرانی هم ویتالیر سبز یا نارنجی

اره منم آبرسان سیمپل و شوینده ویتالیر رو‌به شدت پیشنهاد میکنم

یه نوع اسیده ضد جوش، ضد لک، کوچک کننده منافذ، ایجاد تعادل چربی، پوست رو اصلا هم اذیت نمی کنه. واقعا ...

خب اسم کرمش چیه ، سرم یا پماده چیه، برندش چیه 

اسمش ازلایک اسیده؟ 

خب اسم کرمش چیه ، سرم یا پماده چیه، برندش چیه اسمش ازلایک اسیده؟

سرم مارک اردن داشتم 

سوسپانسیون مارک برایت مکس

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc