2777
2789
عنوان

نگاه داماد به عروس واقعیه

228 بازدید | 17 پست

تو این فیلما که نشون میدن وقتی عروس میاد چای میاره برا داماد، بعد داماد همون لحطه که داره چایی بر میداره یه نگاه عاشقانه به عروس میندازه چشماش برق میزنه 

یا مثلا وقتی داماد میره ارایشگاه دنبال عروس واقعا اونطور بوسش میکنه و قربون صدقش میره ؟؟؟؟ 

یا مثلا وقتی رقص تانگو میرقصن گریشون میگیره

یا مثلا سر سفره عقد وقتی بعد چند سال دوستی بهم میرسن داماد و عروس گریشون میگیره؟؟؟

این نگاها واقعا هست یا تو فیلما و اینستا فقط اینطوریه؟؟؟😂

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه عروس. چایی. میبره.   یه بار. داداشم برد. یه بار. مامانم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

به دو نفر و میزان ابراز احساساتشون بستگی داره

من خودم توی عقدم همش گریه‌م میگرفت

داستانمون هم از اون رسیدنای سخت و پرچالش نبود ولی به هر حال خیلی احساساتی بودم

همسرم هم همینجور، باز ایشون بیشتر کنترل میکرد 

شو بازی نبود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ما که تجربش نداریم😂ولی بنظرم واقعیه،وقتی عشق باشه بله میشه مثلاموفقیت برادر اگر خواهر گریه کنه همه قبول میکنن چون عشقش واقعیه زن و شوهر. هم همینطوره

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم