کاش حداقل تو زندگی به یه چیزی میرسیدم از درس خوندنم خیری بهم نرسید نمیدونم چیکار کنم وارد چه کاری بشم نمبخوام حس بی فایدگی بهم دست بده از یه طرفم واقعا به پول و کار کردن نیاز دارم
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
امسال دیگه درسم تموم میشه باید به طور جدی دنبال کار بگردم
بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا میداند و شما نمیدانید. بقره آیه۲۱۶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه برهه ای تو دهه 90 دخترای کوچیکتر از خودم ازدواج میکردن. عین خیالمم نبود.
چون میدونستم هرکسی قسمتی داره و باید وقتش برسه.
خداروشکر به وقتش برا منم جور شد.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
خوب ازدواج کنن اینهمه ادم ازدواج کردن کجارو گرفتن ؟
تو عم مثل اونا
از کمترین د. آمد شروع کن
فتوکپی
فروشندگی و...
آقایون در خواست ندین❗️حساب قبلی پرید😶بخدا اگه گزارش بزنین یه پاتونو میبندم به گاو گشنه یه پاتونو به گاو تشنه🐄بابا ولم کنین از عالم و آدم سیمکارت گدایی کردم🤧
منم همبن کارو میخوام بکنم چون تا یه سنی خانواده خرجتو میدن از یه سنی میشی سربارشون باید مستقل شی
خوب ازدواج کنن اینهمه ادم ازدواج کردن کجارو گرفتن ؟تو عم مثل اونا از کمترین د. آمد شروع کن فتوکپیفرو ...
من اصلا زرنگ نیستم نمیدونم چیکار کنم
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
احساسی تصمیم نگیر صبر کن و قکر برو یه تخصص یاد بگیر یه حرفه تا بتونی مستقل بشی ، تو اجتماع حرفی برای گفتن داشته باشی، یه خانوم میشناسم تعمیر کار لباسشوییه پس سخت نگیر نشد هم نداره
میتونم بگم کمال گرا نباش. کمال گرایی نمیذاره کاری رو شروع کنی.
خب ادم بخواد یه کار شروع کنه یا یه حرفه یاد بگیره باید سرمایه داشته باشه من هیچی ندارمم خانوادمم به هیچ عنوان پشتم نیستن کمک نمیکنن