2777
2789

همه شوهرا اینطور نیستن 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستش داشته باشی خوبه

نداشته باشی دنیا رو هم به پات بریزه باز زجر میکشی که چرا یهو ریخت یواش نریخت

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

دوستان من مجردم.

حس میکنم اگه ازدواج کنم ، هیچ وقت روم نمیشه از شوهرم پول بگیرم. 😂😑

درست میشه این مسئله یا شما هم اینطورین متاهل ها؟؟؟🥴

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

۲۰ سالمه کیس خیلییی خوب از همه نظر هست ولی چون از نظر من زوده گفتم نه گفت صبر میکنم تا زمانی که میخو ...

خوبه اره زوده 

من تقریبا همسنتم تجربه چیزی هم ندارم 

ایشالله که خوبه🤌🏻😂

دوستش داشته باشی خوبهنداشته باشی دنیا رو هم به پات بریزه باز زجر میکشی که چرا یهو ریخت یواش نریخت

پسر فامیلمون دوس دخترشو گرفت 

یعنی هیچی کم نداره دختره از اخلاق از زیبایی 

پسره هم از همه نظر عالیه

اخلاقشون باهم با احترامه  کلن زوج زبانزدی شدن 

ازدواج لچاگه درست باشه خوبه اگه نه که افتضاحه

اینجوریه که یکی رو از همه جا بلاک می‌کنی، بعد کلید میندازه میاد تو خونه 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...