2777
2789
عنوان

به دخترم گفتم دهانشویه قورت بدی میمیری

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 51 پست

وای پسر منم همینه یعنی یه چیز مفید میخواد بخوره دق میده آدمو کلی خمیر دندون میخوره بهش گفتم بخوری خطرناکه مثلا میپرسه چسب بخورم چی میشه؟چسب ماتیکی بخورم چی میشه؟اسلایم میشه بخورم؟خمیربازی میشه بخورم؟😵

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

از الان شخصیت خودتونو به بچه هاتون دروغگو نشون ندین

چون بعدها که بزرگتر میشن دیگه شاید کوچکترین حرفاتونو باور نکن.

البته ببخشیدا چون برای خودم و چند نفر اتفاق افتاده بود گفتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پسر منم همینه یعنی یه چیز مفید میخواد بخوره دق میده آدمو کلی خمیر دندون میخوره بهش گفتم بخوری خط ...

ای وای باز خوبه میپرسه دخترم خمیردندون با طعم کاکائو داشت تو دوهفته تموم شد فکر کنم یواشکی میخورد

سال هشتاد شوخیای سادیسمی ، طبیعی بود اما الان دیگ از این شوخیا نکنید ، اینا هیولان یهو میگه دراما شد ...

پسر من یک ماهه گیر داده من رو ببر تراپی اگزاینتی دارم😂😂 نه سالشه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

حداقل میگفتی چون کم خوردی مشکلی پیش نمیاد..

ضمنا باید بهش میگفتی روش صحیح استفاده‌اش برای اینکه سالم بمونیم و مریض نشیم، اینه که قورت ندی..

مه اینکه دروغ بگی و بترسونی..

ماکارون هستم:)

ای وای باز خوبه میپرسه دخترم خمیردندون با طعم کاکائو داشت تو دوهفته تموم شد فکر کنم یواشکی میخورد

خب پسر منم خمیر دندون میخوره بعد یه بار گفت مامان یه چیز بگم گفتم بگو گفت من خمیردندان که مسواک میزنم میخورم

پسر من یک ماهه گیر داده من رو ببر تراپی اگزاینتی دارم😂😂 نه سالشه

🥲🤣🤣

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((: