2777
2789
عنوان

به دخترم گفتم دهانشویه قورت بدی میمیری

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نباید بگی دروغ گفتم چون دیگه حرفاتو باور نمیکنه ، یه جور دیگه حرفتو میپیچوندی 

مثلا میگفتی شیر بخوری رفعش میکنه یا دو سع تا لیوان اب بخور برو دستشویی دفع میشه از بدنت یا مثل اینا...

اسم دروغ نیار

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
وای پسر منم همینه یعنی یه چیز مفید میخواد بخوره دق میده آدمو کلی خمیر دندون میخوره بهش گفتم بخوری خط ...

😵‍💫😵‍💫😵‍💫

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   
نباید بگی دروغ گفتم چون دیگه حرفاتو باور نمیکنه ، یه جور دیگه حرفتو میپیچوندی مثلا میگفتی شیر بخوری ...

یهو دیدم داره گریه میکنه ترسیدم شوک شدم دلیلشو که گفت خواستم ارومش کنم گفتم دروغ گفتم اصلا فرصت نشد فکر کنم درست میگی حالا خیلی بد شد؟

ولی دهان شویه فلوراید داره که خوردنش واقعا خطرناکه   لازم نیست بلافاصله تاثیرشو آدم ببینه چند سال بعد معلوم میشه 

دهان شویه برای بچه ها و حتی آدم بزرگا ضروری نیست مگر مواقع خاص 

یهو دیدم داره گریه میکنه ترسیدم شوک شدم دلیلشو که گفت خواستم ارومش کنم گفتم دروغ گفتم اصلا فرصت نشد ...

دیگه گفتی نمیشه باز حرفتو عوض کنی ولی بچه ها باهوشن و تقلیدکار ، دیگه از الان اسم دروغ نیار پیشش چون دیگه بعدا هرچی بگی نکن و نخور و نرو باور نمیکنه ..

حرصشو نخور گذشت دیگه 

آرامشم ده ای که میدانی توان ، پستی بلندی های دنیا را ندارم ...🙏🏼 🦋
🤣🤣🤣🤣🤣وای،اگزاییتیش کشت منو

آره این درون و برون رو زبان اصلی دیده به همه ی احساسات هم واقفه مثلا میگه مامان الآن من اینم 😂😂

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

سال هشتاد شوخیای سادیسمی ، طبیعی بود اما الان دیگ از این شوخیا نکنید ، اینا هیولان یهو میگه فلان شدم ...

اع سلامم😂😂❤

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻