2777
2789
عنوان

شیمی رو چجوری باید خوند⁉️

259 بازدید | 48 پست

اول جزوه بعد کتاب بعدشم تست درسته؟

لازمه درسنامه ام بخونم یا نه؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

شیمی رو با مصلایی بخون

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول کتاب بخون بعدش برو تست اونجایی که نفهمیدی برو درسنامه بخون

یعنی جوابه؟

مثلا ارایش الکترونی اینارو حتما باید آموزش دید ب کتاب نمیشه اکتفا کرد

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

چرا؟

دبیر خوبیه و اینکه ویدئو دیدن خیلی میتونه کمکت کنه تا درسنامه خوندن وقتی درسنامه میخونی یه جاهایی رو بد میفهمی و اشتباه رو تا آخر ادامه میدی

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

عزیزم ببین 2 روش وجود داره خودم براساس تجربم میگم روش 2 رو انجام بده البته با هرکدوم راحتی

1 فیلم اموزشی ببین جزوه استادو بنویس و یاد بگیر برو سراغ کتاب درسی یه رو خوانی بکن بعد برو سراغ تست فردا اینایی که خوندی یه دور تند قبل مباحث جدید بخون

2 کتاب درسی عمقی بخون برو سراغ درسنامه رو بخون اگه باز اینجا اشکال داشتی برو جایی که اشکال داریو قیلم ببین بعد برو سراغ تست و فردا دوباره مرور

اگه با خوندن جزوه میتونی تست بزنی درسنامه نخون وقت گیره

اره طولانیه درسنامه خیلی سبز،خوبم نمیتونم ارتباط بگیرم

منتهی نمیدونم با چه ترتیبی باید بخونمشون

دبیر خوبیه و اینکه ویدئو دیدن خیلی میتونه کمکت کنه تا درسنامه خوندن وقتی درسنامه میخونی یه جاهایی رو ...

شما خودتون کنکوری هستین؟