2777
2789
عنوان

شیمی رو چجوری باید خوند⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 48 پست
عزیزم ببین 2 روش وجود داره خودم براساس تجربم میگم روش 2 رو انجام بده البته با هرکدوم راحتی1 فیلم امو ...

ممنونم

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

شما خودتون کنکوری هستین؟

نه خواهرم امسال برای کنکور با این استاد خوند و نتیجه گرفت 

من خودم کتابای حجیم بازرگانو خوندم

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمت خوبه؟نکته اینا هم میگه چه مدرسه ای هستی؟

نمونه ام،نمیشه رو معلمم حساب کنم دوازدهمم 

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

نه خواهرم امسال برای کنکور با این استاد خوند و نتیجه گرفت من خودم کتابای حجیم بازرگانو خوندم

جدی؟نمیدونید شیمی چند زد؟

نمونه ام،نمیشه رو معلمم حساب کنم دوازدهمم

آهان من کلاس بیرون میرفتم 

ولی کلا اول کتاب بخون 

همه ی بخش های درسنامه نمی‌خواد بخونی هرچی بلد نیستی از درسنامه بخون 

کتاب تستت چیه؟

ممنونم

موفق باشی 

به نظرم خودخوان بهتر از کلاس محوره چون ادم نکاتی یاد میگیره شاید دو سه جلسه ای باشه ولی همش یادش میمونه ولی استاد میاد اون نکته رو دو عرض چند دقیقه میگه ادم زیادم یاد نمیگیره همون لحظه حس میکنه ها یاد گرفته ولی میره رو تستا میبینه ای دل غافل 

جدی؟نمیدونید شیمی چند زد؟

۳۸ ...

از بعد عید خوند نهایی هم ۱۹.۵ 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
آهان من کلاس بیرون میرفتم ولی کلا اول کتاب بخون همه ی بخش های درسنامه نمی‌خواد بخونی هرچی بلد نیستی ...

خیلی سبزه،مشکلم اینه نمیتونم با درسنامه ارتباط بگیرم ب جاش اگه جزوه بخونم چی؟

شما دانشجویی الان؟

خیلی سبزه،مشکلم اینه نمیتونم با درسنامه ارتباط بگیرم ب جاش اگه جزوه بخونم چی؟شما دانشجویی الان؟

خیلی سبز خیلی زیادی از حد توضیح داده 

مبتکرانه همینطور

جزوه خوب سراغ داری؟

خیلی سبز خیلی زیادی از حد توضیح داده مبتکرانه همینطورجزوه خوب سراغ داری؟

اره درسنامه اشون طولانیه،جزوه فرهانیو دارم