2777
2789
عنوان

شیمی رو چجوری باید خوند⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 48 پست
ولی بازگان خیلی خوب توضیح داده تو کتاباش مخصوصا با لحن طنزه ادمو جذب میکنه

درسته اما من خیلی زمان گذاشتم و بازدهی هم داشت از دهم باید شروع کرد اون کتابای هزار صفحه ای رو کار هر کسی نیست 

من سال ۹۹ کنکور دادم اون موقع دسترسی به کلاس آنلاین محدود بود الان با این رشد کلاسا وقت هدر دادنه نشستن پای کتابای ۱۰۰۰ صفحه ای 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته اما من خیلی زمان گذاشتم و بازدهی هم داشت از دهم باید شروع کرد اون کتابای هزار صفحه ای رو کار ه ...

ببخشید روشی که گفتم اوکیه دیگه؟

اول جزوه بعدش کتاب بعدم تست؟یا بعد جزوه تستای زوجو بزنم بعد کتاب بخونم تستای فردو زماندار بزنم؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

اگه خوبه پس همونم بخون ولی یه نصیحت بیشتر تست بزن کمتر بخون

چشم،فقط روشی که گفتم ب نظرتون اوکیه؟

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

درسته اما من خیلی زمان گذاشتم و بازدهی هم داشت از دهم باید شروع کرد اون کتابای هزار صفحه ای رو کار ه ...

اره اینم هست زیاده ولی خب شدنیه تو یکسالم به نظرم من برای 12 خریده بودم فقط خیلی راضی بودم ازش عاشق شیمی شدم باهاش

وگرنه دهم استاد مصلایی دارم و برای رفع اشکالم استاد فراهانی 

ببخشید روشی که گفتم اوکیه دیگه؟اول جزوه بعدش کتاب بعدم تست؟یا بعد جزوه تستای زوجو بزنم بعد کتاب بخون ...

جزوه اگر معلم خوبی داری اگر مدسه ی خاص درس میخونی 

من خودم نمونه دولتی بودم معلمامون بدرد نمیخوردن 

با درسنامه پیش نرو 

کلاس های آنلاین بهترینه و برای شیمی مصلایی بهتر از همه 

یک جلسه باهاش ببین خودش میگه چیکار کنی 

خواهر من برای نهایی کلا ۱۰ ساعت ویدئو دید و جزوه های مصلایی رو خوند ۱۹.۵ شد خیلی ساده

خواهش میکنم اگر آموزش و معلم خوبی نداری سمت جزوه خوانی و درسنامه و خودخوانی نرو

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
چشم،فقط روشی که گفتم ب نظرتون اوکیه؟

چشمت بی بلا باشه 

اره ولی سعی کن همه ی درسنامه مثلاً اون قسمتی که حافظیه بیشتر رو نخونی 

چون الان وقتت خیلی ارزشمنده 

خلیفه الکی هدرش بدی

ایشالله که موفق میشی و بهترین چیزی که به صلاحت هست رو میاری 

اره اینم هست زیاده ولی خب شدنیه تو یکسالم به نظرم من برای 12 خریده بودم فقط خیلی راضی بودم ازش عاشق ...

کنکور دادید؟

جمع کردن اون حجم از کتابا برای شیمی خیلی سخته من خودم یادمه نرسیدم خوب جمع بندی کنم خسته شدم چون فقط شیمی نیست سه تا درس دیگه ام هست برای ما عمومی ها ام بود 

جزوه اگر معلم خوبی داری اگر مدسه ی خاص درس میخونی من خودم نمونه دولتی بودم معلمامون بدرد نمیخوردن با ...

منم نمونه ام راستش نمیتونم رو معلما حساب کنم نمیتونمم خوب با درسنامه ارتباط بگیرم،یازدهم با مصلایی رفتم الان فراهانی منتهی نمیدونم با چه ترتیبی بخونم

از اول تیر فقط درجا میزنم استرسم دارم وقتمم خیلی کمه

درسته اینم هست بله 54 درصد زدم ولی پشت میمونم

ماشالا،میشه بگید چجوری خوندین؟

منم نمونه ام راستش نمیتونم رو معلما حساب کنم نمیتونمم خوب با درسنامه ارتباط بگیرم،یازدهم با مصلایی ر ...

فراهانی داد میزنه سرکلاس و حاشیه داره 

سمت استاد حاشیه دار نرو 

با مصلایی مرتب پیش برو