2777
2789
عنوان

یه سری خاطرات تلخ از بی پولی دارم

470 بازدید | 15 پست

هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه. امشب با شوهرم رفته بودیم یه شهرکتابی این خاطره یادم افتاد، دانشجو بودم فکر کنم ابان بود ولی خیلی سرد بود هوا از دم خوابگاه با اتوبوس اومدم همین شهرکتاب، یادمه خیلی گرون بود و نمیدونم چیزی گرفتم یا نه. بعد تو اون سرما هرجقدر وایستادم دیگه اتوبوس نیومد، نوک پاهام یخ زده بود، گفتن نمیاد همینجا یا تاکسی بگیر برای خوابگاه یا برو ایستگاه مرکزی اتوبوسا. ولی من پول نداشتم یعنی داشتم ولی اگر برای تاکسی خرج میکردم پول سلف نداشتم. پیاده رفتم تا ایستگاه اتوبوسا دور نبود شاید بیست دیقه طول کشید ولی اون سرما و بی پولی خیلی دردناکش کرده بود.

دوست دارم خاطرات گذشته رو فراموش کنم ولی نمیشه هربار شوهرم یه چیزی میگه دوست دارم بهش بگم مگه تو اصلا درک میکنی من چی کشید تو چه میفهمی بی پولی یعنی چی

خیلی سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خاطره زیاده دارم ولی همشو فراموش کردم فقط وضع خونه زندگیمون یادم مونده🙂

من متاسفانه تک به تک یادمه. یعنی در حالت عادی یادشون نمیکنم ولی از جاهایی که بی پولی کشیدم رد میشم همش زنده میشه

همین جوری تورم بالاتر بره همه بی پولی رو میچشن

خود منم حرصم گرفته از این افزایش قیمت ها 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اخی منم گاهی یادش میوفتم حالم بد میشه منم یادمه قبلا خیلی برف میومد با کالج میرفتم مدرسه کالجام پر اب میشدن تو برف گیر میکردن از مدرسه تا خونه عذاب بود برام  

بعداز اون سختیا الان باید دیگه ب اسونی میرسیدم خدا ب وعدش عمل نکرد بعداز هر سختی اسانی هست الکیه ..

یا مثلا یادمه ی روز رفته بودیم خونه خالم برگشتی برف گرفت داداشم کفشاش کوچیک بود مینداختشون جلو پاش تو برف پاهاش یخ زده بود من تا خونه کولش کردم کلاس چهارم بودم داداشم مدرسه نمیرفت 

خونه مامان بابام بودم خیلی بی پول بودیم هی قرض میکردیم دیگه نمیدونستیم از کی قرض کنیم زنگ زدیم داییم منو دختر خاله هام همسن هستیم تقزیبا انقدر‌ ناراحت شدم دختر خاله‌ام و دختر عمو هام خیلی پولدار بودن از بالا نگاهم میکردن حدود ۱۲ یا ۱۳ سالم بود

یبارم بابام پول نداشت برام کیک تولد بخره وسیله فروختن برام کیک خریدن بچه بودم💔😔😭

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

روزهای سخت آدم رو زخمی میکنه که خیلی دردناکه 

اما آدم رو قوی هم میکنه

اون روزای سخت میتونه یه آدم قدر شناس بسازه

زمان باعث میشه کم کم یادت بره 

شاید الان نزدیک به پری هستی که یادش می افتی واذیت میشی