2777
2789

خانما من یه دختر نوجوان چهارده سالمه و یکی از دوستام و با خواهر کوچیکش دیدم به خدا خیلی حالم بد شد دارم با گریه مینویسم از بچگی یعنی از نه سالگی دوست داشتم خواهر داشته باشم خیلی تنهام نه خواهر نه برادر نه دوست خوب خیلی تنهام هر چی از خدا خواستم التماس کردم نداد چند بار خواستم خود کشی کنم هیچی نمیتونه سرگرمم کنه هر چی میخوام خودمو سرگرم کنم یادم نیاد یهو میزنم زیز گریه حالم خرابه دلم میخواد همین الان بمیرم راحت شم از این زندگی

من موندم چرا خدا من و آفریده 😓😫😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واسه چی خودتو بکشی فقط واسه تک‌بودنت؟

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا 

برااینه که هدف نداری 

اینقد وابسته نباش به هدفات فکر کن تلاش کت سرگرم زندگیو هدفات باش و اینکه خداهمیشه بهترین دوسته همه نارو‌میزنن به ادم جز خدا 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

فقط به خدا بگی ، کافی نیست. باید از پدر و مادرت بخوای

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

عزییییزمممم۱۴سالشه ها

خودم هم اول دقت نکردم، بعدا متوجه شدم.

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.

بله چون خیلی تنهام خیلی واقعا اگه خواهر نداسته باشم زندگی برام جهنمه هیچیو نمیتونم با خواهر داشتن عو ...

عزیزم باور کن ماام ک داریم تنهاییم بنظرم یه فکر دیگه ای بکن