2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده کیلو هر نفر 500 گرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

با برنج یا بدون برنج؟

تقریبا نفری دوتا سیخ در نظر بگیر که میشه مجموعا ۱۰ تکه

البته اگر مهمونات پرخوراکن بحث فرق میکنه

بعد به جز این هم یه تعراد سیخ بیشتر در نظر بگیر که داخل سفره غذا بمونه من همیشه روبرابر در نظر میگیرم که سفره خالی نباشه

ما مرغ کامل میگیرم و هر مرغ بین 8 تا 10 سیخ جوجه میده 

دیگه بستگی داره خودت  براهر نفر چند سیخ در نظر بگیری 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ما مرغ کامل میگیرم و هر مرغ بین 8 تا 10 سیخ جوجه میده دیگه بستگی داره خودت براهر نفر چند سیخ در نظر ...

خود مرغ فروشی واسمون خورد می کنه 

بهش بگم مرغ کامل بده

میشه یکم راهنمایی کنید